Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Paulina Porizkova: Ne giyeceğime bile kocam Ric Ocasek karar veriyordu! - Magazin haberleri
        1

        1980'lerin ve 90'ların en ünlü modellerinden biri olan Çek asıllı Paulina Parizkova, 2019'da kaybettiği şarkıcı eşi Ric Ocasek ile geçirdiği evliliğinin bilinmeyenlerini anlattı.

        2

        "BANA TAKINTILIYDI"

        Amanda De Cadenet'nin podcast yayınına konuk olan 56 yaşındaki Porizkova, o dönemde düşündüklerini şu sözlerle dile getirdi:

        Onun bana olan ilgisini 'aşk' olarak yorumladım. Oysa sanırım daha çok 'saplantıydı'. Bana takıntılıydı ve ben bunu aşk sandım. Benim herhangi bir şey yapmamı istemiyordu, hiçbir yere gitmemi istemiyordu. Sadece onun çevresinde olmamı istiyordu. Ve ben bunu aşk ile karıştırdım.

        3

        'The Cars' grubunun solisti Ocasek ile boşandıktan sonra bir süre aynı evde yaşayan Parizkova, bu durumu Ric Ocasek'in kendisine duyduğu büyük aşk olarak nitelediği için de onu kaybetmek istemediğini sözlerine ekledi.

        4

        "ONU KAYBETMEK İSTEMİYORDUM"

        Porizkova, Ric Ocasek'i Yunan mitolojisindeki, kendi yarattığı heykele aşık olan Pygmalion'a benzetti. Eski model sonra da şunları söyledi:

        Beni kanatları altına aldı. Bana ne giyeceğimi söyledi, ne yapacağımı söyledi. Onun isteklerine uydum. Çünkü bunu yapmamak, onu kaybetme riskini göze almak demekti. Onun sevgisi benim için herhangi bir arkadaştan, kariyerimden ya da yapmak istediğim her şeyden daha önemliydi.

        5

        "BENİ MÜLK OLARAK GÖRDÜĞÜNÜ YILLAR SONRA FARK ETTİM"

        Yıllar boyunca da her şeyi Ric Ocasek'in arzusuna göre yaptığını sözlerine ekleyen Paulina Porizkova, "Ve ne zaman onun istediklerini yapmamaya başladım, işte o zaman işler iyi gitmemeye başladı." diye konuştu. Porizkova, sözün bir noktasında, kendisinin, Ocasek için 'değerli bir mülk' olmaktan öteye gitmediğini uzun zaman sonra anladığını itiraf etti. Ünlü isim, konuyla ilgili " Sevilen bir insan yerine değerli bir mülk gibi görüldüğünüz zaman değişemeyeceğinizi, büyüyemeyeceğinizi, yaşlanamayacağınızı çok uzun süre fark etmedim." dedi.

        6

        "O ZAMANLARDA BU ÇEŞİT BİR AŞK İSTİYORDUM"

        Porizkova bu tür bir evliliğe nasıl razı geldiğini sorusuna da "Gençlik yıllarında ihtiyacım olan şey buydu." yanıtını verdi. Eski model, bu konu hakkında "Bu çeşit bir ilgi istiyordum, bu çeşit bir aşk istiyordum. Bana uzun yıllar boyunca verdiği her şeyi istiyordum." ifadelerini kullandı. Porizkova, "İzlemek istediğim filmleri görmek için sinemaya gitmedim, istediğim gibi bir kariyerim olmadı. Ama bu dünyadaki en önemli şey olan 'aşka' sahip olduğumu düşündüm." diyerek o dönemdeki mantığını kelimelere döktü.

        7

        "ÇOCUKLARI İÇİN ÇOK İYİ BİR BABAYDI"

        Bunların yanı sıra Ric Ocasek'in şu anda 23 ve 28 yaşında olan oğulları Jonathan ile Oliver için çok iyi bir baba olduğunu da sözlerine ekledi. Paulina Porizkova, Ocasek'in kendisinden önceki ilişki ve evliliklerinden dört tane daha çocuğu olduğunu da hatırlattı. Porizkova, geçen yıllar içinde eski eşiyle birliktelikleri çok iyi gitmese de hatta yatak odalarını ayırmış olsa da sonsuza kadar onunla birlikte kalmayı arzu ettiğini söyledi. Ünlü isim, "Sadece onun benimle konuşmasına, onunla iletişim kurmaya ihtiyacım vardı." dedi.

        8

        KLİP ÇEKİMİNDE TANIŞIP FLÖRT ETMEYE BAŞLADILAR

        Porizkova ile Ocasek, 'The Cars' grubunun 1984 tarihli Drive adlı şarkısının klip çekimlerinde tanışmıştı. Sette tanışan ikili, kısa süre sonra flört etmeye başlamıştı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ