Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Payitaht "Abdülhamid" 31. bölüm fragmanı yayınlandı! İşte Payitaht "Abdülhamid" 31. bölüm fragmanı!

        Oyuncu kadrosunda Bülent İnal, Saygın Soysal, Hakan Boyav, Can Sipahi, Bahadır Yenişehirlioğlu, Ezgi Eyüboğlu ve Gözde Kaya gibi isimlerin bulunduğuPayitaht "Abdülhamid" dizisi 30. son bölümü ile seyircisi ile buluşmuştu.Yenibölüm öncesindePayitaht "Abdülhamid" 31. bölüm fragmanı yayınlandı. Peki,Payitaht "Abdülhamid" yenibölümdeneler yaşanacak? İştePayitaht "Abdülhamid" 31. bölüm fragmanı ve özeti...

        PAYİTAHT "ABDÜLHAMİD" 31. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

        Payitaht "Abdülhamid" dizisi 30. bölümü ile ekranlara gelmişti. Son bölümün ardından 31. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. İştePayitaht "Abdülhamid" 31. yeni bölüm fragmanı;

        REKLAM

        PAYİTAHT "ABDÜLHAMİD" 30. SON BÖLÜM ÖZETİ

        Parvus’un yakalanması bütün dünyayı ayağa kaldırır. Vladimir, Karaso ve Herzl’ın iş birliğiyle Payitaht’ta ayaklanmalar olur. Sultan Abdülhamid hem dış ülkelerin baskıları hem de içeride ayaklanan tüccarlar ve gayrimüslim tebaa ile uğraşmak zorunda kalır.

        Naime Sultan, Kemalettin’in başında iyileşmesi için beklerken; Kemalettin’in hayatından endişe eden Hatice’yi zapt etmek imkânsızdır. Osman Paşa oğlunu vuran Hatice Sultanla konuşmak için Mahmud Paşa’nın kapısına gelir. Seniha Sultan bu aşkın öğrenilmesini daha fazla engelleyemeyecektir. Çünkü Kemalettin, kazayla kendini vurduğunu söylese de başta Sultan Abdülhamid olmak üzere herkes bu garip vurulma olayının ardında başka bir fail olduğunu anlamıştır.

        REKLAM

        Saray hapsi biten Abdülkadir, Firuze’den bir iz bulmak için çabalar. Firuze de Abdülkadir’e ulaşmaya çalışır. Ama aralarındaki Bidar Sultan engelini aşmak mümkün değildir.

        Vladimir, Herzl’la birlikte tüccarları zora sokmak için kurduğu oyunu bozan Mahmud Paşa’nın ölüm emrini keser. Mahmud Paşa kendisi için kurulan tuzağı öğrendiğinde her şey için artık çok geçtir.

        Tahsin Paşa, köydeki anasıyla vedalaşıp İstanbul’a doğru yola çıkar ama çok sevdiği hünkârına kavuşması kolay olmayacaktır.

        Sultan Abdülhamid,Herzl’ın estirmeye çalıştığı isyan rüzgârına direnen tüccar İbrahim Efendiye, Dersaadet Ticaret merkezinin açılış vazifesini verir.

        Paşalarından birinin ihaneti bu kez Sultan Abdülhamid’i hiç beklemediği, can evinden vurur. Parvus’un boynuna taktığı ip, kendi ayağına dolanır.

        Haberi Hazırlayan: Engin Karaaslan
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ