Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem İstanbul Pazar gününe dikkat! İDO iptalleri duyurdu

        İDO'dan yapılan açıklamaya göre,24 Mart 2019 tarihinde saat 14:00’ de Yenikapı etkinlik alanında gerçekleştirilecek Büyük İstanbul mitingi nedeniyle Yenikapı terminaline gelen/giden araç/yolcu trafiği 08:00- 19:00 saatleri arasında güvenlik noktalarından kontrollü olarak belirtilmiş güzergahlardan yapılacak. Etkinlik sebebiyle 08:00- 19:00 saatleri arasında Harem - Sirkeci - Harem hattındaki seferlerimiz karşılıklı olarak gerçekleştirilemeyecek.

        Ayrıca13:45- 15:45 saatleri arasında Yenikapı- Yalova seferleri de karşılıklı olarak iptal edildi.

        SEFER SAATLERİNDE DEĞİŞİKLİK

        Miting nedeniyle Yenikapı- Yalova, Yenikapı- Bursa ve Bandırma - Yenikapı- Bostancı hatlarında da sefer saatlerinde değişiklik oldu.Açıklamaya göre;

        REKLAM

        17:45 Yenikapı-Yalova hızlı feribot seferi 18:30’dayapılacak.

        17:30 Yenikapı-Bursa hızlı feribot seferi 19:00’da yapılacak.

        15:30 Bandırma-Yenikapı-Bostancı deniz otobüsü seferi 16:30’da yapılacak.

        VARIŞ NOKTALARI DEĞİŞTİ

        Ayrıca, Bursa-Armutlu-Armutlu T.K.-Yenikapı-Kadıköy ve Bursa- Yenikapı- Kadıköy hatlarımızda yolcu tahliyesi / varışında iskele değişiklikleri yapıldı. Bura göre;

        14:30 Bursa- Armutlu- Armutlu T.K.- Yenikapı-Kadıköyseferleri Yenikapı varışı/tahliyesi miting nedeniyle Beşiktaş iskelesine olacak. Beşiktaş'tan sonra Kadıköy'edevam edecek.

        16:00 Bursa-Yenikapı-Kadıköy seferi Yenikapı varışı/tahliyesi Beşiktaş iskelesine olacaktır. Beşiktaş'tan sonra Kadıköy'e devam edilecektir.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ