Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa İstanbul’da pişkin hırsızdan şoke eden sözler: Zehir ettiniz - güncel haberler

        Şişli’de bir hırsız, vatandaşın kapısının önünde brandanın altında duran motosikletinden parça sökerken mahalliye yakalandı.

        İHA'nın haberine göre, tepki gösterilen pişkin hırsızın, “Bir parça alacağım onu da zehir ettiniz” tepkisi “bu kadarına pes” dedirtti. Yaşananlar kameralara yansırken, polis şahsı yakalamak için çalışma başlattı.

        "BİR PARÇA ALACAĞIM ONU DA ZEHİR ETTİNİZ"

        Olay, önceki gün saat 18.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre bir kişi, sokak üzerindeki bir binanın önünde brandayla örtülü motosikleti gözüne kestirdi. Şüpheli, farklı zaman dilimlerinde gelerek motosikletin aküsünü, elciklerini ve elektrik parçalarını çalarak direksiyonunu kırdı. Sokaktan uzaklaşan hırsız, akşamüstü tekrar motosikletin bulunduğu binanın önüne geldi.

        Şüpheli motosikletten parça çalacağı esnada mahalleli tarafından fark edilerek engellendi. Hırsız kendisine tepki gösterilince mahalleliye, “Bir tane parça alacağım onu da zehir ettiniz” diye tepki gösterdi. Pişkin hırsızın tepkisi “bu kadarına da pes” dedirtirken, o anlar ise cep telefonu kamerasına yansıdı. Öte yandan ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, kaçan hırsızı yakalamak için çalışma başlattı.

        ÖNERİLEN VİDEO

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ