Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Plakasız araçtan inip, kurşun yağdırdı
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        İstanbul'un Kağıthane ilçesinde, plakasız araçtan inen silahlı saldırgan, yolda yürüyen 2 şahsa kurşun yağdırıp, kaçtı. Saldırı anı güvenlik kamerasına yansıdı.

        Kağıthane ilçesi Çeliktepe Mahallesi'nde geçen aylarda saat 21.00 sıralarında meydana gelen olayda, Müslim D. ve Nihat E. sokak üzerinde yürümeye başladı. Kısa bir süre sonra sokağa giriş yapan plakasız bir araçta inen şahıs, iki kişiye tabancayla ateş etti.

        Silah seslerinin ardından Müslim D., hızla koşarak sokak arasına girmeye çalıştı. Nihat E. ise neye uğradığını şaşırıp saldırganla göz göze geldi. Ayağından vurulan Nihat E. yere yığılırken, saldırgan ise araca binerek olay yerinden kaçtı. Silah seslerini duyan vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

        REKLAM

        POLİS SALDIRGANI YAKALADI

        İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri kasığından yaralanan Müslim D. ve ayağından yaralanan Nihat E.’yi yaptığı ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırarak tedavi altına aldı. Şahısların hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.

        Olay yerinde inceleme yaparak sokaktaki güvenlik kameralarını tek tek inceleyen polis ekipleri, saldırganları yakalamak için çalışma başlattı. Yapılan çalışmalar neticesinde saldırgan polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

        ÖNERİLEN VİDEO
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ