Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Polemik CHP'li Toprak'tan Bayraktar'a sert eleştiri!

        CHP Genel Başkan Yardımcısı Erdoğan Toprak, ''Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar'ın 'oy verenlerle vermeyenler bir değildir' sözünün, kendisinin nasıl bir bakanlık yapacağının kanıtı olduğunu'' öne sürdü.

        Toprak, yaptığı yazılı açıklamada, Türkiye'nin partizanlıktan çok çektiğini belirterek, ''Bayraktar, bu yaklaşımla mı bakanlık yapacak, bu zihniyetle mi ülkeyi yönetecek? Yazık çok yazık'' ifadelerini kullandı.

        Toprak, açıklamasında şunları kaydetti:

        ''Sayın Bayraktar'ın sözü, aslında kendisinin nasıl bir bakanlık yapacağının kanıtıdır. Bu düşüncenin AKP'de yaygın olduğunu görüyor ve yaşıyoruz. Aslında söylenen söz malumun ilamıdır. Sayın Bayraktar, tek parti dönemini eleştirmektedir ama anlaşıldığı kadarıyla Sayın Bayraktar'ın rahatsız olduğu durum, tek parti döneminde CHP'nin iktidar olmasıdır. Peki AKP ve AKP'liler tek parti döneminden bu kadar rahatsız iseler neden tek parti olmaya çalışıyorlar? Neden kendi dışındaki parti ve görüşlere yaşam hakkı tanımıyorlar? Neden kendisine oy vermeyenleri tehdit ediyorlar? Neden kendilerine oy vermeyenlere hizmet götürmüyorlar? Sayın Bayraktar'ın sözü, daha doğrusu tehdidi bu ülkenin demokrasi, özgürlük ve eşitlik alanında daha ne kadar çok yol alması gerektiğini ortaya koymaktadır.''

        AA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ