Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Kate Middleton'dan kıyafetli mesaj! Prens Hary ve Meghan Markle röportajından sonra.... - Haberler
        1

        İngiliz Kraliyet Ailesi'nin gündemden düşmeyen üyelerinden Kate Middleton ve Prens Harry, koronavirüs nedeniyle yüz yüze eğitime verilen aranın ardından çocukların okullara dönüşünü kutlamak için Londra'nın doğusundaki bir okulu ziyaret etti.

        2

        Ancak İngiliz basınının odak noktasında Prens Harry ve Meghan Markle'ın Oprah Winfrey ile yaptığı söyleşi vardı.

        3

        Irkçılık iddialarıyla gündem yaratan röportajın ardından ilk kez yüz yüze bir etkinlikte görünen Cambridge Dükü ile Düşesi'nin konu hakkındaki düşüncelerini merak eden İngiliz basını Prens William'a, kardeşi Harry ile konuşup konuşmadığını sordu.

        4

        Prens William ise gazetecilere "Henüz konuşmadım ama konuşacağım" yanıtını verdi.

        5

        Gazetecilerden birinin, Kraliyet Ailesi'nin ırkçı bir aile olup olmadığını sorması üzerine, Cambridge Dükü "Biz ırkçı bir aile değiliz" şeklinde konuştu.

        6

        KIYAFETLE MESAJ VERİLMEK İSTENMİŞ OLABİLİR

        Kraliyet için gergin geçen bir haftanın ardından halkın karşısına çıkan Kate Middleton etkinlik için siyah pantolon, pembe bir kazak ve kaban tercih etti.

        7

        Prens William ise uzun koyu bir paltonun altına koyu renkli pantolon, bebek mavisi gömlek ve bordo süveter giydi. Stilist ve moda uzmanı Samantha Harman, Cambridge Düşesi'nin kıyafetinin arkasında bir anlam olduğunu öne sürdü.

        8

        Pembenin nezaketle ilişkilendirilen sakinleştirici bir renk olduğunu belirten Harman, "Düşes gözlerin üzerlerinde olduğu bir dönemde sakinlik duygusunu yansıtmak istiyor olabilir" dedi ve şöyle devam etti:

        9

        "Düşes, Oprah röportajının ardından ilk kez toplum karşısına çıktı. Muhtemelen doğru görünüm ile doğru mesajı iletme baskısı yoğun olmuştur."

        10

        MEGHAN MARKLE NELER DEMİŞTİ?

        ABD'li televizyon sunucusu Oprah Winfrey ile yapılan söyleşide Meghan Markle "Ben hamileyken, bebeğimin prens ya da prenses olmasını istemediler. Bebeğime güvenlik tanınmayacağını söylediler. Oğlum doğduğunda ten renginin ne kadar koyu olacağına dair konuşmalar oluyordu ve bundan endişeleniyorlardı" diye konuşmuştu.

        11

        Birkaç yıl önce gazetelerde Meghan'ın düğün öncesinde bir çiçekli elbise yüzünden yaşadıkları gerginlik nedeniyle Cambridge Düşesi Kate'i ağlattığı iddia edilmişti. Ancak Markle, Kate'i ağlatmadığını, bunun tersi olduğunu belirtmişti.

        12

        Meghan röportajda, "Düğünden birkaç gün önce Kate, çiçekçi kız elbiseleri nedeniyle beni ağlattı ve gerçekten duygularımı incitti" cümlelerini kullanmıştı.

        13

        Daha sonra Kate'in kendisinden özür dilediğini ekleyen Markle, bu hikayeyi 'Kate'i aşağılamak için' anlatmadığını, onun 'iyi bir insan' olduğunu söylemişti.

        14
        15

        Basının iyi bir kahraman ve kötü adam hikayesi yarattığını söyleyen Meghan, Kate ile karşılaştırıldığında basına farklı yansıtıldıklarının altını çizmişti.