Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Hava Durumu Prof. Dr. Orhan Şen'den son dakika kar yağışı açıklaması (Hava durumu)

        Bir yandan okulların tatil olmasına az bir zaman kalırken bir yandan da kar yağışı haberleri merak ediliyor. Kar yağışı ile ilgili Meteoroloji'denkar yağışı ile ilgili ilk tahmingelmişti. Meteoroloji'nin hava tahminine göre; 14 Ocak pazar günü karlı karışık yağmur ile başlayıp, 15 Ocak pazartesi günü kar etkisini tamamen gösterecek.

        Meteoroloji'nin hava tahmininden sonraProf. Dr. Orhan Şen'den kar yağışı açıklaması geldi. "Sömestir tatili kar ile başlayacak görünüyor" diyen Şen, Pazartesi günü etkisini göstermesi beklenen kar yağışının çok kuvvetli olmayacağını, 20 Ocak'ta gelecek olan sistemin daha kuvvetli olacağını ve 3-4 gün süreceğini belirtti."

        Şen'in açıklamaları şöyle; "Pazar günü ve Pazartesi günü Türkiye'nin büyük bölümünde kar yağışı görülecek Marmara bölgesinin Edirne Kırklareli ve Doğusu da dahil. İstanbul'da bugün ÖS (Öğle saatleri) yağmur başlar. Pazar akşamı karla karışık yağmur ve kar olur Pazartesi ÖS (Öğle saatleri) yağmur devam eder. Pazar günü gelecek soğuk ve kar çok kuvvetli değil. 20 Ocak'tagelecek olan sistem daha kuvvetli 3-4 gün Marmara Karadeniz başta olmak üzere Anadolu'da kar bırakır. Sömestir tatili kar ile başlayacak görünüyor"

        REKLAM
        Haberi Hazırlayan: Mehmet Kılıç
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ