Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünya Avrupa Putin'den 'hokey' şovu!

        Rusya Devlet Başkanı VladimirPutin, Belarus Devlet Başkanı Aleksandr Lukaşenko ile Kremlin Sarayı’nda görüşme yaptı. Görüşmenin ardındanPutin, Rusyahokeyinin veteranlarından oluşan takımla maç yapmak üzere Kızıl Meydan’a geçti.Putin, Lukaşenko’ya buzhokeyi oynama teklifi de sundu fakat Lukaşenko Minsk’te olması gerektiğini söyleyerek teklifi kibarca geri çevirdi.

        Putin, Kızıl Meydan’da kurulan buzhokeyi sahasına geçerek burada hazırlıklarına başladı. Rusya Savunma Bakanı Sergey Şoygu’da Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ve Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ile gerçekleştirdiği 3.5 saatlik görüşmenin ardından buz pistine geçti. Sahaya çıkan Şoygu vePutinaynı takımda yer aldı.

        Rusya’nın buzhokeyinde efsanelerinden olan Aleksey Kasatonov, Pavel Bure ve Viaçeslav Fetisov’unda oynadığı maçtaPutinve Şoygu’nun takımı rakiplerini 15-10 gibi farklı bir skor ile yenmeyi başardı. Maçta hemPutinhem Şoygu gol atma başarısı gösterirken performansları ise profesyonellere taş çıkardı. Maçı izleyen Moskovalılar isePutin’i buz üstünde izleme şansını yakaladı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ