Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Quaresma tekmeyi attı ve duşa gitti! - Beşiktaş Haberleri

        Malmö maçında kırmızı kart gören Quaresma’ya en büyük eleştiri kendi ülkesindengeldi. Record gazetesi, “Beşiktaş’ın Hoşçakaldemesiyüksek bir sürpriz oldu. Quaresma’nın takım 1-0 gerideyken ihraç edilmesine dikkat edin, zaten Portekizli Pepe de Beşiktaşiçin bir seçenek değil”tespitini yaptı.

        dn.pt ise, “Quaresma tekmeyi attı ve duşa gitti.Öyle bir faul yaptı ki hakemebaşka bir alternatif bırakmadı” yorumunda bulundu.

        Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi I Grubu'nda Malmö'ye 1-0 mağlup olduğu karşılaşmada kırmızı kart gören Ricardo Quaresma, siyah-beyazlı formayla hırçın bir görüntü sergiliyor.

        REKLAM

        Kariyerinde Sporting Lizbon, Porto, Barcelona, Inter ve Chelsea gibi Avrupa'nın önemli takımlarında forma giyen Portekizli oyuncu, bu takımlardaki görüntüsüne göre Beşiktaş'da daha agresif bir oyun ortaya koyuyor.

        Beşiktaş'ta 6. sezonunu geçiren 35 yaşındaki oyuncu, gördüğü kartlarla da gündeme geldi. Siyah-beyazlı ekipte 6 sezonda 212 resmi karşılaşmaya çıkan Quaresma, toplam 55 sarı kart görürken, 8 kez de kırmızı kartla cezalandırıldı.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ