Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Radamel Falcao: Taraftarların sevgisini yakından hissettim - Galatasaray Haberleri

        Kulüpler Birliği Vakfı ve LaLiga iş birliğinde düzenlenen Dostluk Turnuvası kapsamında Galatasaray ve Rayo Vallecano 3 Aralık'ta karşı karşıya gelmiş, sarı-kırmızılılar rakibine 1-0 mağlup olmuştu.

        Kariyerini Rayo Vallecano'da sürdüren Galatasaray'ın eski golcüsü Radamel Falcao, mücadelede süre almazken tecrübeli golcü La Liga'nın Türkiye hesabının sorularını yanıtladı.

        Galatasaray'da oynadığı dönemde taraftarın sevgisini yakından hissettiğini belirten Falcao, "Galatasaray'ın stadına yeniden döndüğüm için çok mutluyum. Tutkulu ve sevgi dolu taraftarlarla yeniden buluştuğum için de. Bu sevgiyi burada oynadığım 2 sezon boyunca yakından hissettim. Bu nedenle döndüğüm için çok mutluyum." dedi.

        La Liga'yla ilgili de değerlendirmelerde bulunan Falcao, "La Liga futbolun çok iyi oynandığı bir lig. Kazanmak için sahaya çıkan takımlardan oluşan ve bu nedenle her maçın oldukça zor. Bu da bana büyük bir keyif veriyor." dedi.

        Rayo Vallecano formasıyla bu sezon 12 maçta süre alan Radamel Falcao 2 gol kaydetti.

        ÖNERİLEN VİDEO
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ