Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Cemiyet Hayatı Raisa& Vanessakardeşlerin defilesi gerilimli geçti
        1

        Modacı Raisa&Vanessa kardeşlerin sanat ve cemiyet hayatını buluşturan defilesine kıyafetlerin yanı sıra ünlüler arasındaki gerilim damga vurdu.

        2

        HT Kulüp'ten Reşat Balcıoğlu'nun haberine göre, Sultanahmet önceki gün Raisa&- Vanessa kardeşlerin defilesine ev sahipliği yaptı. Ünlü isimlerin izlediği defile birçok renkli dedikoduya sahne oldu. Yıllar sonra defileye çıkacağı açıklanan Güzide Duran, kavgalı olduğu Ayşe Hatun Önal’ın da geleceğini öğrenince kararını değiştirdi.

        3

        Eski sevgilisi Hakan Sabancı’nın adının yakın arkadaşı Ceylan Çapa ile anılmasıyla bir dönem zor günler geçiren Aslışah Alkoçlar, defileyi Çapa ile dip dibe oturarak izlemek zorunda kaldı. Defileye Hande Acar ile katılan Selin İmer, hamilelik soruları karşısında yerini terk etti.

        4

        Modacı ikizler sosyeteyi büyüledi

        Her yıl muhteşem koleksiyonlara imza atan ikiz kardeşler Raisa&Vanessa Sason, 70 parçalık İlkbahar/ Yaz 2018 “Ekinoks” adını verdikleri koleksiyonlarını önceki gün Sultanahmet’te görücüye çıkardı. Ekinoksun başlangıcı olan gecenin ertesinde gerçekle- şen defile, moda ve cemiyet dünyasının önde gelen isimlerini ağırladı. 2018 yaz trendlerinin kodlarını belirleyen defilede Raisa&Vanessa ayrıca kot kumaşından tasarımlar da sundu. Dantel, inci, taş, pul, baskı, nakış, süet, metal aksesuvarlar ve aplikelerle süslenen koleksiyon davetlilerden tam not aldı.

        5

        Ceylan Çapa, Foxiedox marka elbisesiyle podyumdaki modellere taş çıkardı.

        6

        Neslişah Alkoçlar Düzyatan, defilede Tuğçe Yüzbaşıoğlu imzalı siyah bir tulum giydi.