Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Şampiyonlar Ligi Rangers tarihin en kötüsü oldu; Rıdvan Yılmaz, Şampiyonlar Ligi macerasıyla ilki yaşadı - Futbol Haberleri

        Yaz transfer döneminde altyapısından yetiştiği Beşiktaş'a veda eden ve İskoçya'nın köklü kulübü Rangers'a transfer olan 21 yaşındaki milli futbolcu Rıdvan Yılmaz, takımının Şampiyonlar Ligi'nde puan alamaması sonrasında bir ilki yaşadı.

        Geçen sezonu da Beşiktaş formasıyla Şampiyonlar Ligi'nde puan alamadan tamamlayan Rıdvan, futbol tarihinde Şampiyonlar Ligi'nde iki sezon üst üste puan alamayan ilk oyuncu oldu.

        Bu sezon Rangers formasıyla yedi maçta şans bulan ve sakatlığı nedeniyle bir süredir takımdan ayrı olan Rıdvan 378 dakika sahada kaldı.

        İki maçta forma giydi

        Şampiyonlar Ligi'nde bu sezon yer aldığı iki maçın birine ilk 11'de çıkan ve 114 dakika oynayan Rıdvan geçtiğimiz sezon da Sergen Yalçın yönetiminde Devler Ligi'nde iki maça çıkmış ve toplamda 136 dakika sahada kalmıştı.

        Kontratının son senesine girmesinin de etkisiyle 4 milyon euroluk bir bonservis bedeliyle takımdan ayrılan oyuncuyla Alman ekibi Stuttgart da ilgilenmiş ancak Rıdvan'ın tercihi Rangers olmuştu.

        Giovanni van Bronckhorst yönetiminde şampiyonluğu geçtiğimiz sezon Celtic'e kaptıran Rangers, bu sezon da Celtic'in dört puan gerisinde yer alıyor.

        ÖNERİLEN VİDEO
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ