Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol İspanya Real Madrid'den Leganese karşı rahat galibiyet! Real Madrid Leganes maç SONUCU - Futbol Haberleri

        Başkent Madrid'in iki takımını karşı karşıya getiren karşılaşmaya hızlı başlayan Real Madrid, Rodrygo Goes (Dk. 7) ve Toni Kroos'un (Dk. 8) golleriyle ilk 8. dakikada 2-0 öne geçti.

        Takım kaptanı Sergio Ramos'un 24. dakikada penaltıdan attığı golle farkı 3'e çıkaran Real Madrid, ilk yarıyı 3-0 önde kapattı.

        İkinci yarı farkı attırmak için ataklarını sürdüren ev sahibi takım, 69. dakikada yine penaltıdan fakat bu kez Karim Benzema'nın ayağından gelen golle skoru 4-0'a taşıdı.

        Karşılaşmanın uzatma dakikalarında Luka Joviç'in (Dk. 91) golüyle Real Madrid, Leganes'i 5-0 mağlup etti.

        Bu sonuçla, Real Madrid puanını 21'e çıkartarak, lider Barcelona'nın (22 puan) ardından 2. sıraya çıktı.

        REKLAM

        Şu anda ligde 3. sırada olan Granada (20 puan), perşembe günü deplasmanda Getafe ile oynayacağı maçı kazanırsa, 10. hafta sonunda olduğu gibi yine liderlik koltuğuna oturacak.

        La Liga'nın 10. haftasında, 26 Ekim'de oynanması gereken Barcelona-Real Madrid maçı güvenlik gerekçesiyle 18 Aralık'a ertelendiğinden ligin zirvesindeki her iki takımın da 1'er maçı eksik bulunuyor.

        Leganes ise 5 puanla son sırada yer aldı.

        Real Madrid, La Liga'nın 12. haftasında cumartesi günü yine sahasında Real Betis'e karşı oynayacak.

        UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu'nda yer alan Real Madrid, gruptaki 4. maçta, 6 Kasım'da Santiago Bernabeu Stadı'nda Galatasaray ile karşılaşacak.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ