Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Trabzonspor Rıdvan Dilmen: Fatih Terim, Tudor'dan 6-7 puan fazla alır - Trabzonspor Haberleri
        1

        Rıdvan Dilmen, TRT Spor'da yayınlanan Futbolun Zirvesi programında gündeme dair değerlendirmelerde bulundu.

        2

        "Sporcular sadece sporcu olarak değil, nasıl bir siyasi operasyonla getirdiysek; Türk haltercilerin önünü açtı. 2004 yılında Türkiye'de yapılan kongrede başkan adayıyken engellenmiş. Bazı idolleri irdelememek lazım. Sporcuların siyasetlerinin kırılma anları olduğunu düşünüyorum."

        3

        "Daha fazla sahip çıkılması mı gerekiyordu? Tabii ki daha fazla sahip çıkılması gerekiyordu."

        4

        "Herkes hata yapabilir. O bizim gözümüzde Türkiye Cumhuriyeti'nde gelmiş geçmiş en büyük sporcudur. Ben bir bireysel spor için bu kadar sevgi hatırlamıyorum. Cenazesinde her kesimden insanlar vardı."

        5

        "Tudor'un en büyük şanssızlığının Fatih Terim'in Milli Takım'da olmaması olduğunu düşünüyorum. Kim gelirse gelsin, Fatih Terim dışarıdaysa o konuşuluyor."

        6

        "Lig şu an bitse Galataray ikili averaja göre şampiyondur."

        7

        "Tudor, ciddi bir kumar oynadı. 'Ben yeneyim, geçeyim.' dedi. Savunma yapması olmayan bir takımla çıktı. 'Geçen hafta 5 attım. Çif forvetle çıkayım ve yeneyim.' diye düşündü."

        8

        "Galatasaray'ın Başakşehir gibi bir takıma bu kadro ile çıkması normal değil. Bu maçı yenmeye değil, fark atmaya gitmiş. Beşiktaş'ın puan kaybını değerlendirmek istemiş. Sezonu bitirme maçı oynamak istedi ama kaybetti."

        9

        "Muhtemelen Beşiktaş'a yenilse de sezonu lider tamamlar."