Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig EMS Yapı Sivasspor Rıdvan Dilmen, Demir Grup Sivasspor - Beşiktaş maçını değerlendirdi - EMS Yapı Sivasspor Haberleri
        1

        Futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, Süper Lig'in 17. haftasında oynanan Sivasspor - Beşiktaş karşılaşmasını değerlendirdi.

        2

        İki hafta önce Kayseri'de yaşanan olaylara değinen Dilmen, "Türk futbolunu benden iyi bilen yok. Gözlemlerim var, söylüyorum, Şenol Güneş'i yedirmeyin, ye-dir-me-yin" dedi.

        3

        NTV'deki %100 Futbol adlı programda konuşan Dilmen, şu ifadeleri kullandı:

        4

        ''Bu yıl renkli bir sezon yaşamaya devam edeceğiz. Ben böyle bir futbol bekliyordum. 'Penaltı değil', 'penaltı' diyen olacaktır. Bence penaltı. Pozisyonun gelişiminden belliydi. Ben sporcu gözüyle penaltı diyorum.

        5

        Sezon başında Beşiktaş’ı bekleyen en büyük tehlike maç seçme. Maç seçmeyi hayatım boyunca gördüm. Camialar bunu yaşarlar. Genel anlamda maç seçme, büyük kulüplerde üst üste şampiyonluklardan sonra olabiliyor.

        6

        70.dakikadan sonra Beşiktaş’ın garip bir şekilde çözüldüğünü gördüm. Uzatmaları da anlamış değilim. Devre arası ne oldu bilmiyorum. Oyuna baktığımız zaman konsantrasyon anlamında en yüksek isim Negredo’ydu.

        7

        Cenk’i alabilirsin ama Negredo’yu alarak değil. Pepe’nin pozisyonu da herkese göre tartışmalı. Bana göre penaltı olan bir pozisyon. Talisca’nın istediğini verdi ve penaltı oldu. Bu tartışmalı değil, penaltı olarak nitelendiriyorum.

        8

        Tolgay’ı sordular ne dedik? Bu oyuncuya milli takımın ihtiyacı var dedik, bir anda bitti adam. Oğuzhan da iyi oynuyordu o da gitti. Burada sadece teknik değil, bir travma var. Bazen mola çok büyük şanstır. Boksörlerin kötü gitmesi gibi. Saha dışından kaynaklanan ve sahaya inen problemin çözülmesi lazım.

        9

        Hemen hemen aynı kadro, zaafiyet yok. Bu takım geçen senenin 8 puan gerisinde. Bu takım 21 puan kaybedemez, böyle bir hakkı yok.

        10

        Beşiktaş geçen sezon 17 haftada 38 puan topladı. Bu sezon 30 puan! Bu takım 17 haftada bu kadar puan kaybedemez. Olmaz yani.

        11

        Şenol Güneş'in, Negredo'yu teknik olarak değiştirdiğini asla düşünmüyorum. Maçın kırılma anı o. Saha dışı faktörler olma ihtimali yüksek. Şenol Güneş, Negredo'yu teknik olarak dışarıya alma kararı verdiyse, skandal bir karar vermiştir

        12

        "ŞENOL GÜNEŞ'İ YEDİRMEYİN"

        Beşiktaşlılar Şenol Güneş'in malzeme yapılmasına müsaade etmesin. Beşiktaş'ta iş sanki, oyuncu ve teknik adam problemine doğru götürülüyor.

        13

        Şenol Hoca, Milli Takım için düşünülüyorsa yeri ve zamanı vardır. Açıklama yapmak zorunda kalmamalı Şenol Güneş. Misyonu ve vizyonu var.

        14

        Şenol hoca Kayseri'de hakikaten tacize uğramış, görüntüleri gördüm. Maçtan sonra Şenol hocanın ne yapalım diye enteresan bir cümlesi var. Hocanın kafasını karıştırmayın.

        15

        Aklıma geçen sene geliyor. 'Önceki sene haberim yoktu kontratımı uzatırken keşke bana sorsalardı' dedi. Şenol Güneş bir değerdir. Eksik oynadılar, şöyle oynadılar demiyorum.

        16

        Beşiktaş’ı saha dışı ile yıkmasınlar. Beşiktaş, Bayern Münih’e elenirse bir bakarsın Şampiyonlar Ligi’ne gidememiş kimse. Güzelim takımı yerle bir etmesin kimse. Bulaşmayın, yıkmayın.

        17

        Türk futbolunu benden iyi bilen yok. Gözlemlerim var, söylüyorum, Şenol Güneş'i yedirmeyin, ye-dir-me-yin. Beşiktaş gururumuz falan yalandır, Türk futbolu aynı çemberde dönmektedir. Beşiktaşlılar, bu tuzağın içerisine düşmeyin.

        18

        "ARDA, GALATASARAY'A DÖNSÜN"

        Arda dönerse, Galatasaray'a dönsün istiyorum. Fatih Terim ile Arda ilişkisinin artık eskisi gibi olması mümkün gözükmüyor. Beşiktaş'ta Babel, Talisca, Quaresma gitmiyorsa, çok gerekli bir transfer değildir.