Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Rams Başakşehir Rıdvan Dilmen Başakşehir - Beşiktaş maçı yorumladı! - Rams Başakşehir Haberleri
        1

        Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, NTV'de Başakşehir'in Beşiktaş'ı 1-0 yendiği maçı değerlendirdi. Rıdvan Dilmen karşılaşma sonrası şunları söyledi:

        2

        "Önümüzü görmemiz açısından önemli bir haftaydı. Ligin en çok gol atan 4 takımı, 1 gol çıkartabildiler."

        3

        "Başakşehir maçı fazlasıyla hak etti. Daha organize, daha çok isteyen taraftı. Alanyaspor'a 4-1 kaybettiler, önemli eksiklikler vardı. Maç içinde Mossoro da sakatlanarak çıktı."

        4

        "Maç boyunca Beşiktaş'ın bu gol de kaçar mı dediğimiz bir pozisyonu bile yok. Kaldı ki Beşiktaş, ligin en çok pozsiyonuna giren takımı. Organizasyon sıfır."

        5

        "Başakşehir, maça başlarken beni çok hafife aldınız mesajıyla çıktı. 4-1'lik yenilgi sonrası böyle hazırlanmak kolay değildir."

        6

        "Abdullah Avcı, Avrupa çapında bir antrenör artık. Başakşehir, stat açıldığı günden bu yana en kalabalık maçını oynamıştır. Bize her yer deplasman yoktu bugün."

        7

        "Beşiktaş her türlü taktiksel değişikliği yaptı ama tüm değişiklikler artı yerine eksi getirdi."

        8

        "Beşiktaş'ın konsantrasyonu çok düşüktü. Fiziksel gücü çok yetersizdi. Şenol Güneş, bu maç için Bayern Münih gibi önemli bir maçta çoğu oyuncusunu rotasyon diye oynatmadı."

        9

        "Bugün Fatih Terim, kahvaltısını yaparken %70 Beşiktaş'ın kazanmasını istemezdi. Birisi kazanacaksa Başakşehir'in kazanmasını isterdi."

        10

        "Bu maçtaki hakem de rezaletti. Bu hafta tüm hakemler rezalet. Hakemlere bir şey olmuş, kafaları karışık. Saçma sapan hareketler yapıyorlar."

        11

        "Beşiktaş, son dakikalarda tüm futbolcularını ileri gönderdi. Başakşehir'in işine yaradı bu."

        12

        "Şenol Güneş, 35'ten sonra oyunu dengeleyip yavaş yavaş geliyordu. Sonra yaptığı değişikliklerle oyunu kaptırdı. Her zaman atak oyuncuları sokarak atak yapamazsınız."

        13

        "Babel'in, Talisca'nın, Oğuzhan'ın nerede oynadığını anlamadık. Hele Vagner Love'ın nerede oynadığını hiç anlayamadım ben. Forvet mi oynuyor yoksa forvet arkası mı nerede oynuyor belli değil."

        14

        "Başakşehir, 2 yıldır şampiyonluk mücadelesi veriyor ve liderle arasında 2 puan fark var. Fatih Terim şimdi Başakşehir ve Beşiktaş'a gelin bakalım 50 bin kişinin önüne diyor. Fenerbahçe, ne kadar büyük bir fırsat kaçırdığını şimdi daha iyi anlıyordur."

        15

        "Şampiyonlar Ligi'nde gruplardan Bayern Münih maçına kadar çok ara vardı. Futbolcuların motivasyonları kayboldu."

        16

        "Beşiktaş, kalan tüm maçlarında 8'de 8 yaparsa geçen sezonun 3 puan gerisinde bitiriyor. Fikstüre baktığımızda bugün kazansa önü baya açılacaktı."

        17

        "Beşiktaş, aslında bugün ligin finalini oynadı. Şenol Güneş mutlaka bunları düşünmüştür. Ben orta sahadan oyuncu çıkarmam, savunmadan çıkartırım. Dönen topları orta sahadan alırım, sağlıklı hücum yaparım."

        18

        "Gökhan Gönül'ün 90 dakika boyunca oyunda kalması imkansız. Çok yorgun, fiziksel kalitesi çok düşük."

        19

        "Riski her takıma karşı alamazsınız. 11'e 10 oynarken orta sahayı çıkartıp forvet alırsanız 9'a 10 oynamış oluyorsunuz. Oyuna giren Vagner Love, defans arasında kayboldu, bir şey yapamadı."

        20

        "Takım 10 kişi kaldığında Adebayor, Gomis'ten daha faydalı bir oyuncuya dönüşüyor. Orta sahaya geliyor, top dağıtıyor. Forvet, aynı zamanda bir orta saha oyuncusu oluyor."

        21

        "Ligimizde üst üste 3 kere şampiyon olan 2 takım var sadece. Biri Galatasaray, diğeri Beşiktaş. Bunu yapmak kolay değildir. O zaman taktik disiplinine sadık kalmak gerekir. Beşiktaş, çok iyi bir kadroya sahip ama şimdi hazır lokmaya konmak istiyor."

        22

        "Mental bir yorgunluk var takımda. Tolgay, şampiyonluk yolunda çok önemli bir maça çıktık diyor. Onlar da farkında fikstürün. Başakşehir maça öyle bir şok presle başladı ki Beşiktaş ne olduğunu anlayamadı. Golün geleceği belliydi."

        23

        "Hakemlerimiz gerçekten rezalet. İyi maç falan yönetmiyorlar. Verilmeyen sarı kırmızı kartlar... Fransa, İngiltere, Almanya, İspanya'da takımlar farkı açtı hep. Sadece biz ve birkaç ligde şampiyonluk mücadelesi birden fazla takım arasında gidiyor. Bu, hakemler kötü diye oluyor. Orada hakemler iyi olduğu için güçlü ve güçsüz takımlar ayrılıyor. Biz de öyle değil."

        24

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ