Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Coredon Alanyaspor Rıdvan Dilmen'den Fenerbahçe-Alanyaspor maçı yorumu - Fenerbahçe Haberleri
        1

        NTV Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe - Alanyaspor karşılaşmasını değerlendirdi.

        2

        İLK YARI SONU

        Alanyaspor, geçen sezon ligin en çok yiyen takımlarındandı. Şu anda da 1 gol daha yerse ligin en çok gol yiyen takımlarından birisi olacak. Hocalar değişse de atak yapmalarında sorun yok. Geçen hafta da Serkan’a takıldı.

        3

        Fenerbahçe de kazanarak devam ediyor, Beşiktaş da puan kaybedince daha iştahlanmış.

        4

        Gençlerbirliği maçındaki 8 bin civarında seyirciden fazla seyirci var ama benim beklentimin altında. İlk yarı bütün pozisyonlar gol olsa 3-3 olurdu.

        5

        0-0 iken Alanya’nın net kaçırdığı pozisyon var, 1-1’ken de kaçırdığı var. Fenerbahçe’de de Mehmet Topal çok önemli bir pozisyon kaçırdı.

        6

        Kameni’nin konsantrasyonu yüksek. Kameni, oynadığı maçlarda güvensizlik vermedi. Giuliano, Valbuena’nın pasında güzel bir gol attı. Isla, da 3 haftadır iyiye gidiyor.

        7

        İlk yarıda baya bir küfür oldu. Sanırım kartlar yer değişecek. 30 bin seyirciyi de beğenmedim.

        8

        İkinci golle ilgili olarak ofsayt kaygım var. Topun önünde ama rakibin önünde mi bilmiyorum.

        9

        MAÇ SONU

        Geçen hafta Başakşehir maçından sonra lig yeniden başladı demişti Aykut hoca. Bu maçı cepte görüyordu. Çünkü Aykut hoca rakibin açıklarını iyi analiz eden bir hoca ve Alanyaspor da kolay gol yiyen bir takım.

        10

        İlk yarıda Alanyaspor pozisyonları değerlendiremeyince Fenerbahçe skor üstünlüğünü eline aldı. İkinci yarıda da pas oyununu oynayarak maçı tamamladı.

        11

        Galatasaray yarın kazanması halinde haftaya derbi maçı öncesi "alın kardeşim, siz ne yapıyorsanız yapın, ben 3 puan daha aldım" diyecek.

        12

        Fenerbahçe'yle Beşiktaş'ın averajı 20 şu anda. Lig son haftalarda 2'li, 3'lü ve 4'lü averajlara da gidebilir. Çok yakın çünkü. Yani son 15-20 dakika oynanan rölanti oyunlar da takımların başını yakabilir.

        13

        Hasan Ali dakika 81'de öne basmak için gidiyor. Gitme... Skor 3-0 olmuş neden gidiyorsun. Tek sınırda olan oyuncu vardı Fenerbahçe'de o da sarı kart gördü.

        14

        Aykut Kocaman gibi ince hesap yapan bir adamın, maç 3-0 iken, tek riskli oyuncu Hasan Ali'yken, oyuncuyu bilerek cezalı duruma düşürmesi lazım. Bana göre kesin hata yaptı. Hem Quaresma, İsmail'e ters geliyor.

        15

        Guardiola'nın takımlarında hedef ne? Topu bir an önce almak. Fenerbahçe de bugün topun rakipte en az kalması konusunda rekorlardan birini kırmıştır.

        16

        Bu işin uzmanı Guardiola. Aykut Hoca gibi minimum hatayla giden, risk pek almaz. Oyunda da, hayatta da böyle...

        17

        Hasan Ali'yi çıkarmasını beklerdim. Şimdi karşıda Quaresma oynayacak. Şener sağda, Isla solda oynayabilir Beşiktaş maçında.

        18

        Aatıf'ı bugün Alanyaspor formasıyla görseydik kim ne derdi? Fernandao için de aynı şey geçerli... 10 üzerinden en yüksek puanı Giuliano'ya veririz.