Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Rıdvan Dilmen'den Fenerbahçe-Kayserispor maçı yorumu - Fenerbahçe Haberleri
        1

        NTV Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe-Kayserispor maçını değerlendirdi.

        2

        İLK YARI SONU

        "Yayına akşam dinamik çıkayım' dedim ama maçı izlerken de uykum geldi. 'Acaba biz insanlara ne anlatacağız?' dedim. Evet o kadar kötüydü maç.

        3

        Bir tane hakem garip garip kararlar veriyor. Rakip Kayseri'nin hücumunda Fenerbahçe lehine kafasına göre karar verdi. Hakemi de maç uyutmuş olabilir.

        4

        Valbuena için 'Yere çok düşer' diye hakemler şartlandırıyor bence.

        5

        Fenerbahçe'nin yapamadığını Umut Bulut yaptı. Ozan'ın golü öncesi Fenerbahçeli oyuncuların topu dışarı atması lazımdı. Top 6-7 oyuncuya değdi. O pozisyonu Ozan bilebilir. O da gitti ve gol oldu.

        6

        Deniz'in ciddi bir rahatsızlığı da olabilirdi. Ben hakem yerinde olsam durdurdum maçı...

        7

        Ozan'ın yaptığı faul değil ama dışarı atması lazımdı. Ben çubuklu giyen bir oyuncu olsaydım, topu dışarı atardım."

        8

        MAÇ SONU

        Gol yemediği içeride maç yok. Kendi sahasında en çok gol yiyen takımlardan. Fenerbahçe, bu kadar gol yer mi? Bir de çok hücum yapan takım değilsin. Aslında fıkra gibi bir maç oldu.

        9

        Fenerbahçe çok güzel gol yiyor. Aslında bu devam ediyor. Hasan Ali son gol olmadan önce adamı formadan çekiyor. O serbest vuruşun sonrası da gol oluyor.

        10

        Janssen'e yapılan kırmızı kart ve penaltı. Kana Bıyık kasti basıyor ve penaltı ile kırmızı kart. Tuhaf kararların verildiği bir maç.

        11

        Romanya'dan genelde Türkiye'ye gelen hocalar başarılı oluyor. Galatasaray maçından sonra 'Düşme potasına mı girer?' diyorduk.

        12

        Romanya'dan genelde Türkiye'ye gelen hocalar başarılı oluyor. Galatasaray maçından sonra 'Düşme potasına mı girer?' diyorduk.

        13

        Valbuena, Galatasaray maçında 11'e 10 oynanırken çıktı. Fenerbahçe, Giuliano diye bir oyuncu aldı. Maçın en çok koşan oyuncusu budur. Bir tane oyuncu bu kadar benzin harcayıp, boşa koşuyor. Fazla iş yapmıyor.

        14

        Oynaması gereken forvet arkası gibi oynamadı. Bu istatistik yüzünden Giuliano kanat oynuyor. Bütün problem şu istatistikler. Bilimi tamamen oyun içine sokmamak lazım.

        15

        Mümkün olduğunca önde oynayan oyuncuyu diri tutmalısınız. O zaman da eline gelen fırsatı itersin. Trabzonspor'u kendi sahasında yenemedin, Başakşehir'i yenemedin o zaman nasıl şampiyonluktan söz edeceksin?

        16

        Şenol Güneş, bu istatistiklere göre oynasa Talisca ve Quaresma oynamaz. Fenerbahçe'nin stoperleri tam saatli bomba gibi. Kimi, Umut'a pas atar, kimi derbi maçında atılır.

        17

        Fenerbahçe, Beşiktaş; Beşiktaş da Fenerbahçe gibi oldu. Fenerbahçe'nin hayal ettiği kanatların gümbür gümbür oyunu Beşiktaş'a geçti. Çok koşmak, çok pozisyona girmek anlamına gelmiyor.

        18

        Giuliano Zenit ya da Brezilya'da bu kadar koşmuyordur. Fenerbahçe artık treni kaçırmak üzere.

        19

        (Aykut Kocaman'ın açıklamaları) Galatasaray'ın sert maçlarının skoru seni ilgilendirmiyor. Sen kendi maçlarına bakacaksın.

        20

        İstatistiklere göre; Fenerbahçe'nin üçüncü bölgede en çok oynayan takım olduğu söyleniyor. Bunlar önemli oluyor ama bazen de kandırıcı oluyor maalesef.

        21

        Ben Volkan'a genelde güvenirim. Kötü maçları olabilir ama Kameni, sahada kaleci gibi durmuyor.