Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Spor Toto 2. Lig Osmanlıspor Rıdvan Dilmen'den flaş açıklamalar: Galatasaray, Fatih Terim, Abdurrahim Albayrak, Aziz Yıldırım, Ali Koç, Fenerbahçe... - Trabzonspor Haberleri
        1

        Galatasaray, Süper Lig'in 19. haftasında Osmanlıspor'u Sofiane Feghouli ve Bafetimbi Gomis'in golleriyle 2-0 mağlup ederek puanını 41'e yükseltti ve liderliğe tırmandı. Rıdvan Dilmen, Galatasaray-Osmanlıspor maçını değerlendirirken bugün gerçekleştirilen Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Toplantısı'yla ilgili de konuştu. İşte Dilmen'in yorumları

        2

        "Osmanlıspor geniş alanda etkiliydi. Ben maçın daha kolay olacağını, ilk yarım saatte bitirebileceğini düşünüyordum Galatasaray'ın."

        3

        "Latovlevici böyle maçlarda Galatasaray için kötü oyuncu değil. Çok ciddi protesto olmasına rağmen de istiyor. Biraz da sahip çıkmak lazım, elindeki tek solak oyuncu."

        4

        "Ndiaye artık gitti, anlaşılan o. Genç oyuncular bunlar, kültürleri de farklı tesadüf değil. Bir fırsat bulmuştur Premier Lig'den, 15-16 milyon Euro artık neyse. 15'e verecekler muhtemelen."

        5

        "Yazın 15'e Ndiaye falan alamayacağız. Ndiaye, Cenk gibi oyunculara iyi paralar verildi ama yazın bunların düşeceğini göreceğiz. Gelecek transfere bağlı ancak orta sahada Tolga-Selçuk görünüyor."

        6

        "Liglerin 25. haftası bittiği akşam Galatasaray'ın liderliğinin en az 3-4 puan fark olmazsa şansının daha az olacağını düşünüyorum. Bu maçlar önemli. Maçı izlemeyenler, mücadeleyi nasıl hayal etmeli? Skoru bilmeseler 3 dakikalık görüntülerde futbolcuların vuruş anlarında görüntüyü bıraksak, en az 5 gol oldu derler!"

        7

        "Çok net gol pozisyonları vardı, yüzde 99'luk en az 6 pozisyonu vardı Galatasaray'ın. Normalde maçın 5-2, 6-2 falan bitmesi gerek. Bu da oyunu İrfan Buz ve Osmanlıspor güzelleştirmiş demek..."

        8

        "Galatasaray bugün temiz oynadı. Bazı isimler çok iyi oynadı, omurgadan bahsediyorum. Zemin de güzeldi, omurga çok iyi oynayınca yanındaki isimler takviye yaptı. Tudor'u eleştiriyorduk, o da 8'de 7 kazanmış Fenerbahçe'yle berabere kalmıştı."

        9

        "Galatasaray'ın içeride zaten problemi yok, Türk Telekom Stadı'nda Anadolu takımları için puan aslanın ağzında!"

        10

        "Bafetimbi Gomis çok değerli bir oyuncu, 10 dakikada 3 gol atardı! Kendisine öyle açılar ayarlıyor ki rakibi hamleden de uzaklaştırıyor. Sürpriz çalımlar atıyor ve mermi gibi şut çekiyor."

        11

        "Geçen hafta 4 takım fire vermeden başlamıştı, Trabzonspor yarın Fenerbahçe'yi yenerse şampiyonluk yarışındaki takım sayısı 5'e çıkacak. Bence Trabzonspor, ligi Göztepe ve Kayserispor'un önünde tamamlayacaktır."

        12

        "Tolga 10 tane gol atsa da sol açık oyuncusu değil. Fatih Terim onu taktiksel anlamda olması gereken yerde oynattı, diğer oyuncuları da öyle."

        13

        "Bence hoca Gomis'e biraz daha süre verebilirdi. Selçuk ilk yarıda sıfır hatayla oynadı ama Tolga'ya da bayıldım. Kendine iyi bakıyor diye düşünüyorum."

        14

        "Selçuk'un her şeyden önce coşkusu tekrar geldi, oynayabileceğine inandı. Donk'un kadroda olmasıysa mecburiyet."

        15

        "Yabancı kontenjanı, ekonomiye çok etki etti. Galatasaray, ekonımik açıdan 4 ay geriden geliyor. Mustafa Cengiz enkaz devraldı. Yerli oyuncularla 4 ay geriden gelirsiniz ancak birçok isimle gelemezsiniz. Gomis'in gol attığı görüntüde verdiği mesaj da iyiydi."

        16

        "Abdurrahim Albayrak'ın 'O haberi sızdırdılar' demesi de garipti. Albayrak'ı ben de severim. 'Albayrak geldi, Galatasaray şampiyon oldu' denirse Terim, Albayrak'ı oraya almaz. 'Oyuncuları tuttuk, Prandelli’yi gönderdik' demesi hocaya ters gelebilir."

        17

        "Galatasaray'ın takım savunması arızalı ancak 42 gol attılar. Açıkçası Igor Tudor, takımı çok sıkıntılı bırakmadı. İçerideki avantajı iyi kullandı. Fark neredeydi?"

        18

        "Teknik hatalar yapıldı, biz de eleştirdik. Fatih Terim öne doğru oynamayı seviyor, Galatasaray oyuna hakim olmak istiyor."

        19

        "Kayserispor maçında Fatih Terim kendi doğrularının dışına çıktı. 2-1’in yetmediğini gördü, çok enteresan bir orta saha yaptı. Pozisyonları kontradan buldu. Gol pozisyonu adedi azaldı ve kontradan gitmeyi başardı. Osmanlıspor bugün çok rahat pas yaptı."

        20

        "Aykut Kocaman da, Şenol Güneş de, Fatih Terim de elbette transfer ister. Dursun Bey göreve gelince Ünal Aysal’a sallıyordu. Şimdi Dursun Bey gitti, Albayrak ona sallıyor. Bu iş böyle. Umarım böyle bu sistem devam etmez."

        21

        "Şu anda paralarını alamayan yüzlerce oyuncular var. Samsunspor mesela sıkıntılı. Taraftar, futbolcular, teknik adamlar işlerini yapıyorlar normalde. Örneğin Galatasaray’da Dursun bey gitti. Ama kendi parasını alacaktır geri. Deniz tükendi."

        22

        TRABZONSPOR-FENERBAHÇE MAÇIYLA İLGİLİ

        Aykut Kocaman savunmada kimi oynatır bilmem, Janssen de sıkıntılı. Şener yok, Isla stoper oynayamaz. Üretmeye çalışsa aslında Fenerbahçe'yi toparlayan kişiler, bizim eleştirdiğimiz ikili."

        23

        "Ozan da yok oraya ya Alper'i çekecek ya da farklılıklar yapacak.Rıza Çalımbay, 'Sakin kalmamız lazım' diyor, bu önemli bir açıklama. Bu stattaki ilk maç. İnşallah temiz bir maç olur. Futbolu konuşuruz. 25.hafta, burada Fenerbahçe’yi konuşabilmemiz için puan farkına bakacağız. Galatasaray’ın lider olacağını düşündüğüm için..."

        24

        FENERBAHÇE YÜKSEK DİVAN KURULU'NDA YAŞANANLAR

        "Ben izleyemedim, bir arkadaşımla konuştum bana sakin geçtiğini söyledi. Halbuki hiç sakin geçmemiş. Bir izleyeyim dedim, baya sert geçmiş, olaylar bireyselleşmiş. Demokratik bir ülkedeyiz, belden aşağı vurmamak gerekiyor."

        25

        "Dakika 1 gol 1 oldu. Bu süreci Aziz bey başlattı. 'Yargıtay kararından sonra Ali Koç'a bırakmak isterim' dedi. Ali bey de Yargıtay kararının uzayabileceğini söyledi, hayırlısı kimse o olsun."

        26

        "Aziz Yıldırım'ın da büyük hizmetleri vardır. Ben konuşursam, Trabzonspor-Fenerbahçe maçının gündemi değişir. Bildiklerim benle birlikte mezara gidecek. Zarar vermek istemiyorum, o yüzden daha fazla görüş belirtmek de istemiyorum."

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ