Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Tümosan Konyaspor Rıdvan Dilmen'den Konyaspor Beşiktaş maçıyla ilgili flaş açıklamalar: Hem sonucu hem ligi değiştirecek hatalar! - Tümosan Konyaspor Haberleri
        1

        Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasının açılış maçında Atiker Konyaspor ile deplasmanda 1-1 berabere kalarak zirve yolunda ağır bir yara aldı. Kara Kartal, bu sezon ligde oynadığı 12. deplasman maçında 8. kez puan kaybederken Şenol Güneş yönetiminde cuma günleri oynadığı son 10. maçında 9. kez puan kaybetti.

        2

        Maçın hakemi Alper Ulusoy'un kararları iki cepheden de tepki çekerken Rıdvan Dilmen maçı değerlendirdi. Dilmen, mücadelede birçok hakem hatasının bulunduğunu dile getirdi. İşte Rıdvan Dilmen'in değerlendirmeleri...

        3

        "Beşiktaş ilk yarıda deplasmanda değil, kendi evinde gibi oynadı. İlk 30 dakikada pozisyonlar buldu. Konyaspor da canlı ve agresif bir takım, Avrupa'da da oynadıkları için savunma yapmayı biliyorlar."

        4

        "Yardımcı hakem Hakan Yemişken'i tebrik ediyorum, Konyaspor'un iptal edilen golü pozisyonunda olağanüstü bir karar verdi. Bu kararı vermek kolay değil. O golü vermeseydi tekrarda çok eleştirmezdik."

        5

        "İptal edilen golde Jahovic'in Pepe'ye yaptığı hareket faul. Tolgay Arslan da elini kaçırmaya çalışırken yakalandı. Bence penaltı değil."

        6

        "Maşallah dediğimiz 1 gün yaşamıyor. İlk yarıda 8.4 puan verdim ama... 2. yarıda maçın önüne geçebilecek hakem kararları ortaya çıkacaktır."

        7

        "Beşiktaş aslında ilk yarı iyi oynuyordu. Bu Şampiyonlar Ligi psikolojisi oluyor. Çok mükemmel oynarken hoca, 'Şu maçı tutayım' dedi. Atiba, Medel, Vida ve Pepe ile oynadı. '1-0 da fena değil' dedi."

        8

        "Galatasaray kazandığı takdirde 6 puanlık bir fark olacak, aynı şekilde Başakşehir kazanırsa da... Federasyonun görevi şimdi başlıyor, sadece Başakşehir ve Beşiktaş yarışmıyor"

        9

        "Geçen gün Aykut hoca konuştu. Fatih hoca sakin ancak o da ilerleyen zamanlarda sakinkliğini kaybedebilir. O yüzden Allah yardımcıları olsun, işleri kolay değil"

        10

        "Filipovic, Talisca'nın pozisyonunda ikinci sarı karttan atılmalıydı. Sonucu yüzde 100 etkileyen, simsiyah bir hata."

        11

        "Hakem Talisca'nın sarı kart pozisyonunda nasıl gördüyse ayağa basanın Talisca olduğunu sandı. Öyle bir hata ki futbolcu Fenerbahçe maçında yok"

        12

        "Bu hata ayrıca bu mücadeleyi de etkiliyor, sinirler bozuldu maçta. Hakem, sonucu ve ligi etkileyecek hatalar yaptı."

        13

        "Son dakikalarda Pepe'nin çizgiden çıkardığı pozisyon da kırmızı kart ve penaltı. Kafa ve el var, kurtuluşu yok. Al sana bir hata daha!"

        14

        "Şehitlerimiz var, ülke zor günlerden geçiyor. 'Herkes sakin olmalıyız' falan deniyor ama maşallah her şeyi de yapıyorlar."

        15

        "Caner Erkin'in son dakikada Volkan Şen'e yaptığı hareket de penaltı! Şimdi bu bir hata!"

        16

        "Anlattığımız hatalar o kadar ciddi ki hem ligi hem derbiyi hem de maçı etkiliyor."

        17

        "Ben Fenerbahçeli Rıdvan olarak demiştim ki Alper Potuk'a verilen ceza gereksizdi. Eğer böyle bir kural varsa Talisca'ya uygulanmalı. Futbolu adaletli konuşsak ben vermem ceza falan."

        18

        "Alper Potuk'u yanlış atmıştı hakem, hiç ceza almaması gerekiyordu, 1 maç verdiler. Türkiye'de belki de bu sarı kart cezasını ilk kez Talisca ile silecekler."