Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig EMS Yapı Sivasspor Rıdvan Dilmen'den Sivasspor-Galatasaray maçı yorumu - EMS Yapı Sivasspor Haberleri
        1

        NTV Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Galatasaray'ın Sivasspor'a 2-1 yenildiği maçı yorumladı

        2

        İLK YARI SONU

        Fatih hoca 2 değişiklik yapacak da, kimleri çıkartır ve kimleri sokar bilmiyorum. Hocayı da tanıdığım için tahmin ediyorum. Ne Donk, ne de Tolga Galatasaray savunmasından topu alıp dönecek oyuncu değiller. En az biri çıkmalı.

        3

        Nagatomo, ilk 45 dakika itibariyle zayıf bir oyuncu. Bu fiziğiyle, bu ligde zor. Belki hoca 2. yarıda Latovlevici tercihi yapabilir.

        4

        Bu maçın 1-0 bitme şansı zor görünüyor. Bu maçın 1-0 bitme şansı zor. Sivas ya ikinciyi atacak 3 puan için ya da Galatasaray dengeyi kuracak. Galatasaray ikinci yarıda pozisyonlar bulmaya devam eder.

        5

        Fırat Aydınus, Maicon'a neden kart göstermedi, gerçekten merak ediyorum. Sormak isterdim.

        6

        Emre'ye gösterilen 2. sarı kart hatalı, direkt kırmızı olmalı ağzından okuduğumuz kadarıyla. Emre 'Hadi be' dediyse neyse de...

        7

        MAÇ SONU

        Başakşehir ile Galatasaray'ın eline tepsi geldi. Fırsat bu! Hatta akşam 18:00 itibariyle Galatasaray'ın eline liderlik şansı gelmişti. Sivasspor maçı kayıp olabilir. Sivas iyi transferler yapmış.

        8

        Samet Aybaba takımına sakin ve güven havasını vermiş. Galatasaray maç boyunca kazanamamak için her şeyi yaptı. Sivasspor ise son 15 dakika kazanamamak için her şeyi yaptı.

        9

        Haftanın en değerli golü, Negredo'nun golü oldu bir anda, 90+2'de, Bursa gibi deplasmanda. Galatasaray maç boyunca kaybetmek için her şeyi yaptı. Pardon, kazanamamak için her şeyi yaptı. Sivas da şuursuz, son 15 dakika kazanamamak için her şeyi yaptı.

        10

        Muslera sabah akşam aynı golü yiyerek tedbirini almıyorsa... Burada bir sürü antrenörle çalıştı. Ya arkadaş belli, bu kaleci çıkmıyor. O zaman kendisi müdahale etmiyorsa antrenörü müdahale edecek. İçeriye adam koy diyecek. 2-0 giden maç, yine vurdu oyuncu direğin dibinden gitti. 3-0 olacaktı. Bari Nagatomo'yu koy direğe.

        11

        Çok kritik bir haftada Galatasaray fırsatı kaçırdı. Fatih Terim yönetiminde hala Galatasaray toparlanabilir. Ancak hem maça başladığı kadro hem de yaptığı değişiklikler yanlıştı bana göre. Ben ikinci yarıya değişikliklerle başlamasını beklerdim.

        12

        Fernando'nun yokluğunu Galatasaray geçen hafta kazandığı maçta da hisetti. Çünkü Fernando oynadığı zaman önünde 4 tane ofansif oyuncu oynatabiliyorsunuz. Orta sahada kontrolü sağlıyor.

        13

        N'Diaye de belki çok kaliteli bir oyuncu değil ama dinamizmi sağlıyordu. Bugün de Selçuk'un en azından ikinci yarıda oyunda olması gerekiyordu.

        14

        Nagatomo iki antrenmanla maça çıktıysa Fatih Hoca hatalı. Galatasaray'ı ve Türk ligini tanımıyor. Bir Marcelo olsa direkt oynat ama öyle değil. Konya maçının rövanşında oynatırdın bol bol. Linnes tercih edilebilirdi orda.

        15

        Hocanın sahaya çıkışına baktığımızda, doğru bir takım olduğunu düşünmüyorum. 4 stoper bana göre, Donk, Tolga, Denayer, Maicon. Bir de ilk defa oynayan sol bekin var. Bu ligde 14'te 14 yapma potansiyeli olan tek takım Beşiktaş.