Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Rıdvan Dilmen Fatih Terim'e verilen cezayı değerlendirdi: 3. cezayı kaldırmaları lazım - Galatasaray Haberleri
        1

        Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'e verilen 5 maçlık cezayı NTV'de değerlendirdi:

        2

        "Muhtemelen Tahkim'e müracaat edecekler. Cezalardan bağımsız bir şey söylemek istiyorum. Havada kalan Temiz Eller Operasyonu var söylediğim. Daha beni kimse çağırmadı sen ne diyorsun diye.

        3

        Fatih Hocamızın temsilci raporlarını bilmem. Ama kural ne diyorsa o uygulanmıştır diye düşünüyorum. Disiplin ve Tahkim Kurulları akşamları yastığa kafalarını koyduklarında rahatlarsa benim için sorun yok.

        4

        Fatih Hoca'ya diyelim ki 5 az 10 vermeniz lazımdı, 1 dakika derler Ahmet Bey'e 15 gün verdiniz derler. Ben raporların değiştiğini yıllardır görüyorum. Bu herhangi bir takım hikayesi değil. Bu hangi hukuka sığar? Akreditasyon kartına kolye dediler ya burada Tosic'te. Eğer bu kurullar hala kalabiliyorsa orada ve bu kurullardaki arkadaşlar rahat kalabiliyorsa...

        5

        Neden Ahmet Bey'e 15 gün vererek Trabzonspor'a zarar veriyorsunuz. Süleyman Bey'e 150 günü veriyorsunuz ama... Ben kimseyi itham edemem ama Abdurrahman Arıcı ve gözlemciler ne yazdı bilmiyorum.

        6

        Fatih Hoca'nın "Ben test yaptırdım o yüzden sahaya indim" savunması da bana mantıklı geldi. Çünkü protokole girenlerin nedense test yaptırmasına gerek yokmuş. Bundan sonra protokole gidecekler de test olsun.

        7

        Hoca atıldı, 1 maç almış değil mi? Normali bu. 2.'si cümleleri, 3.'sü de tribünden inme sebebi. Kovid indirimi yaptıkları 3. cezayı kaldırmaları lazım. Protokole eğer Kovid testi olmayan adamları alıyorsanız, Fatih Hoca'yı oraya alamazsınız.

        8

        2. cezada da temsilci, Fatih Hoca'nın "ciddiyetsiz" dediğini söylemiş. Bu ciddiyetsiz lafına 2 maç ceza mı verilir Allah aşkına? Galatasaray o zaman yüzde 100 haklı."

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ