Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörünü açıkladı - Fenerbahçe Haberleri
        1

        Rıdvan Dilmen Fenerbahçe - Göztepe maçını değerlendirdi. Rıdvan Dilmen ayrıca Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörünü de açıkladı. Dilmen'in yorumları şöyle:

        2

        "Fenerbahçe geçen sezon olağanüstü kötü bir sezondu. Son haftalara gelindiğinde gelecek sezonun planlaması olacaktı. Sonra Comolli hatalarıyla uğraşıldı. O zaman da kötü bir sezon vardı. Ersun Yanal'ın gittiği anda Beşiktaş ile aralarına baksınlar"

        3

        "Fenerbahçe pandemi döneminden sonra sahasında 3'te 3 olacak. Pandemi dönüşü Türkiye'de en rahat takım Göztepe'ydi. Üste ve alta yakınlık olarak. Göztepe de bugün gelecek sezonki oyuncularını denedi, fena olmayan oyuncular var. Altay çok kritik 2 kurtartış yaptı. Onu da bir kenara koyalım"

        4

        "Tahir hoca geçen hafta Emre'nin yönetim tarafında da çalıştığı için yorgun olduğunu söyledi. Altay bugün boşuna kaleci almayın diyor resmen bugünkü performansıyla. Dirar da ben burada seneye için bir alternatif olurum diyor"

        5

        "Serdar da bana güvenmeyin, arada bir de atılabilirim. Siz 1 değil 2 tane stoper alın. Hasan Ali de diyor ki, ben Avrupa Şampiyonası'nda oynamak istiyorum diyor ve onun gibi bir oyuncunun gitmesi büyük hata olur"

        6

        "Yarın öbür gün ona yardımcı olacak bir sol ön oyuncusu olsa, Rodriguez'le oynamak kolay değildir çünkü. Hasan Ali'yle devam edilmesi lazım"

        7

        "Fenerbahçe'de Başkan Ali Koç çok yüksek ihtimalle Erol hocayı tarif ediyor. Şimdiden de konuşuyorlardır, ne yapalım ne edelim diye. Ben Erol hocanın oynattığı oyunu çok tutmuyordum ama bugün tüm maçı izledim. Kısa sürede 7 gol attılar, takdir etmek lazım takımın durumu da çok iyiydi"

        8

        "Gustavo diye bir karakter almışsın. Olağanüstü bir durumu var. Problemi yok, Brezilyalı. Handikap olarak arada bir stoper oynar diye b ir algı bar. Stoper oynamasına 2 milyon vermem. Orta saha performansına 15 veririm"

        9

        "Özelliği üçüncü bölgeye seni götürür, ikincisi pas yüzdesi yüksek. Bizim Abdulkerim'i sahalara döndürün ama Gustavo'yu stoper oynatmayın"

        10

        "Ozan Tufan kaliteli, 180'le gidecek arabası var, 120 ile anca gidiyor. Ortada istediğiniz şekilde değerlendirebiliyorsunuz"

        11

        "Comolli, Rodrigues'i alarak Muriqi'nin etkinliğini azaltacağını düşünmedi. Muriqi'ye uygun oyuncular alırsanır kenarlara o zaman iyi bir iş yapmış olacaksınız."

        12

        "Transfer politikası yanlışlığından sol bek konusunda tüm sezona mal oldu. Gustavo Türkiye'nin gelmiş geçmiş en iyi 3 oyuncusu varsa orta sahanın ortasında, onlardan biridir."

        13

        "Futbolcular hayatları boyunca böyle bir dönem yaşamadılar. Sezon ortasında böyle bir dönem yaşadılar. Bu süreç sürprizle karşılaşıldı. Futbolcu sezona kötü başlasa bile sezon sonunda kendini toparlar mental olarak"

        14

        "Ayakları karışıyor futbolcular. Top kontrolünde bile. Özellikle adele sakatlıkları yaşıyorlar. Hep koordinasyon problemleri görüyoruz futbolcularda. Teknik adamlara büyük iş düşüyor. Futbolculara dakika dakika nasıl yararlanırım diye düşünmesi gerekiyor."

        15

        "Şampiyonluk yolunda 4 takım var. Başakşehir avantajlı. Sivas ve Trabzon'un durumları yarın çok belirleyici olacak. Şu takımlardan elinizi vicdanınıza koyun ve fikstürlere bakın. Sivas bu ülkenin takımı şehiri değil mi? Her maç para mı para, teknik direktör oyuncunun planlaması yok mu?"

        16

        "Şampiyonluk yolundaki takımların maçları oynadıkları günler arasında problem var. Pazar çarşamba pazar oynuyor Galatasaray. Beşiktaş pazartesi perşembe pazartesi oynayacak. Sivas'ın pazar çarşamba cumartesi oynuyor"

        17

        "Sadece Sivas 6 günde 3 maç oynayacak. Diğer takımların hiçbirinde bu durum yok. Neden? Fenerbahçe Sivas maçını pazar oynat, adamlar dinlensin. Sivas boşver olmuş. Adamlar dinlensin. Mağdur olan Trabzon da Galatasaray'da olabilirdi, ben Sivas'ın amigosu değilim"

        18

        "Aşağıda oynayanlardan böyle var mı bilmiyorum. Kadrosu geniş olanlar avantajlı demiştik. Başakşehir kritik eksikleri olunca tamamlayabiliyor. Trabzonspor'daki eksiklerden Nwakaeme de dönüyor, Ekuban da Abdulkadir de. Şimdi çok kritik maça çıkacaklar"

        19

        "Galatasaray mesela yapamıyor. Yayıncı kuruluşa saygı duyuyorum ama maçların saatleri birbirine yakın takımların aynı saatlerde oynatmaya çalıştılar. Biz burada rahat oturuyoruz. Başakşehir bugün o sıcakta önemli galibiyet aldı. Yüzde 80 nem vardı Antalya'da."

        20

        "15 Ağustos'ta Şenol hoca ve yayıncı kuruluş başlatmak istiyorlarmış. Bu durumun tecrübeli teknik adamlarla oturup, bir de sağlık kurulu üyeleriyle oturup karar vereceksiniz. Dışarıdan gördüğümüz 3 Eylül'de milli maçlar var diye bu tarihi istiyor o da haklı. UEFA da o tarihleri nasıl koydu o da meçhul. 15 Ağustos'ta başlamak için hiç bırakmaman lazım."

        21

        "Nihat Bey tarihleri açıkladı. Süper Lig, 1. Lig aynı şekilde başladı. 2 ve 3. Ligler için başlatmak çok kolay değildi zaten. Orayı yönetmek kolay değildir. TFF maçların 18 Temmuz'da başlayacağını ilan etti aşağıda. Takımlar da ona göre hazırlanmaya başladı. İstemeyenlerin fazla olduğu söyleniyor"

        22

        "TFF doğru bir iş yaparak kurullarına çalışın diyor, geçen hafta perşembe. Araya 4 gün girdi sonra oynatmıyoruz dediler. Oynatmıyoruz dediniz o güzel. Ama sonrasında ne olacağını kimse bilmiyor. Bir şey ortaya atılıyor oynanmayacak diye, sonra ne olacağı belli değil"

        23

        "Sakarya, Of bunlar şehir takımları. Bununla ilgili karar için ortama bakıyorsunuz. Bu olmaz. Takımlar kampa gittiler Topuk Yaylası dahil. Sonra iptal ettiniz. Ne olacak?"

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ