Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol 1. Lig Göztepe Rıdvan Dilmen, Galatasaray Göztepe maçını değerlendirdi! Rıdvan Dilmen'den Badou Ndiaye ve Fatih Terim yorumu - Futbol Haberleri
        1

        Galatasaray, Süper Lig'in 17. haftasında Göztepe'yi, 1-0 geriden geldiği maçta 3-1 yendi ve puanını 35'e yükselterek ilk devreyi ikinci sırada tamamladı. Cimbom'da 4. kez göreve gelen Fatih Terim, taraftarıyla Türk Telekom Stadyumu'nda buluştu ve 1554 gün sonra sarı-kırmızılılara galibiyetle 'Merhaba' dedi.

        2

        Ünlü spor yorumcusu Rıdvan Dilmen Galatasaray-Göztepe maçını, Fatih Terim'in dönüşünü değerlendirdi. Dilmen, Fernando ve Yasin Öztekin'in pozisyonlarıyla ilgili de açıklamalar yaptı. İşte Dilmen'in değerlendirmeleri:

        3

        "Galatasaray, bu maçı aslında perşembe günü kazandı. Devre arası öncesi bir boşluk vardı teknik direktör konusunda. Ancak Fatih Terim'in gelmesi, ortamı ve Galatasaray'ı tekrar bütünleştirdi."

        4

        "Galatasaray taraftarını üzdüğü kırdığı zamanlar oldu ama şu an gelmesi gerekiyordu. Fatih Terim'in gölgesi bile yetti."

        5

        "3-1'den sonra Galatsaray biraz rölantiye aldı. Göztepe 2 de net pozisyon buldu ama oyunun genelinde Galatasaray'ın hakimiyeti vardı."

        6

        "Sahanın en iyi oyuncusu Ndiaye'ydi. Fatih Terim'in vazgeçemeyeceği oyuncu olacaktır. Sahanın her yerindeydi. Ben gerçi çok beğenmiyorum onu ama son haftalarda çok etkili."

        7

        "Ayrıldığı zamanlar oldu, Milli Takım'a gittiği zamanlar oldu, kırgınlıklar oldu ama Fatih Terim'e ihtiyaç vardı."

        8

        "Tudor 'Cadı avı bitti, cadı yandı' dedi ya. Tudor yerine kim olsa, aynısı olacaktı. Tudor Hırvatistan'a gitti diye hakkını yemeyelim."

        9

        "Galatasaray takımının fizik kondisyonu çok iyi. Yani Fatih Hoca bitik bir takım almadı. 1,5 günde uçacak hali yok zaten takımın."

        10

        "Terim'in aldığı miras, kötü bir miras değil. Taktiksel performansı artırmak için Fatih Terim'den mutlaka bir katkı alınacaktır."

        11

        "Hangi takımın teknik direktörü olsam iç sahada bu hakemi istemem. Bir kere Fernando kırmızı kart görmeliydi."

        12

        "O pozisyonu tam göremedim ama pozisyon kırmızı kart. Ancak Yasin'in pozisyonu da penaltıydı."

        13

        "Galatasaray'da kulübedeki oyuncu (Koray Günter) da sarı kart gördü. Fatih Terim kenarda oynunun içindeydi."

        14

        "Galatasaray taraftarı da bunu istiyor. Büyük takım taraftarları bunu ister."

        15

        "DURSUN ÖZBEK, TERİM'İ ÇOK İSTEMİYORDU"

        "Dursun Özbek Fatih Terim'i çok istemiyordu aslında. Mecbur kaldığı için bu kararı aldı ama doğru bir karar oldu. Fatih Terim orada can simidi gibi duruyordu."

        16

        "Bu kararı vererek kendi kredisini de artırdı. Özbek'in bu travmalar yaşanmasa Fatih Terim ile çalışacağını düşünmüyorum."

        17

        "Dursun Özbek, Fatih Terim ile çalışmak isteseydi zaten bu kararı önceden alırdı. Kendini düşünmek zorunda kaldı."

        18

        "Başkanlar değişmiş, isim değişmemiş. Gelen tüm başkanlar Fatih Terim ile çalışmış."

        19

        "Terim, Milli Takım'da biraz sevgisini kaybetti. Antipatik, başarısız görüldü. Ama Galatasaray, Fatih Terim'in yuvasıdır."

        20

        "Fatih Terim'in de koşulsuz, şartsız Galatasaray'ı kabul etmesi çok doğaldır. Türkiye'de hiç kimse bir kulüple bu kadar özdeşleşmemiştir."

        21

        "Kahve ağzı kalmadı artık ama '1905 TL'ye anlaştık' veya 'Cehennem donana kadar' gibi sözler geride kaldı. 21. yüzyıldayız artık"

        22

        "Lig liderinin stadının ismi Fatih Terim. Lig ikincisinin teknik direktörü Fatih Terim."

        23

        "Çok ilginç bir sezon cidden. TFF Başkanı'nın da Beşiktaş'tan alacağı var."

        24

        "Çok klas bir adam izliyorum: Tamer Tuna. Hakikaten müthiş bir olgunluk ve şık bir adam. Takımlarından dışlanan, yaşlı oyuncularla oynuyor."