Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Rıdvan Dilmen ve Mustafa Denizli futbol gündemini değerlendirdi - Futbol Haberleri
        1

        Futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen ve Mustafa Denizli TRT Spor'da futbol gündemi hakkında değerlendirmelerde bulundu. İşte Rıdvan Dilmen ve Mustafa Denizli'nin değerlendirmelerinden satır başları:

        2

        Rıdvan Dilmen'in değerlendirmeleri:

        3

        Tudor'un söylemlerinde ironi vardı. Tudor'un basın toplantısındaki vücut dili rahatsız ediciydi. Galatasaray yönetimi olmamış olsaydı Tudor en fazla Gençlerbirliği ve Konyaspor'u yönetirdi.

        4

        (Bu sırada Rıdvan Dilmen, Tudor'un basın toplantısındaki hareketlerini taklit etti)

        5

        Sezon başında yollar ayrılsa kim ne diyebilirdi! O da insan, antrenör olarak eleştirilerden rahatsız olacaktır. O da insan ama büyük hocalar, oyuncular farklı davranır.

        6

        Tudor'la Galatasaray yollarını ayırsa kim itaraz ederdi? Geçen sezon rezil bir tablo. Bu yıl Avrupa'dan elenen bir takım. Fatih Terim her zaman gündeme gelir. Galatasaray'da Fatih Terim'in 6 şampiyonluğu var. 1.5 puan diyor ya, Fatih Terim'de 6 yıldız var.

        7

        Derbide Beşiktaş kesinlikle favoridir. Galatasaray yenerse benim için büyük sürpriz olur.

        8

        Galatasaray, Beşiktaş'a karşı Başakşehir gibi bir mağlubiyet alırsa Tudor'u kimse kurtaramaz. Ben bu hafta liderin değişeceğini ama ilk yarıyı Galatasaray'ın lider bitireceğini düşünüyorum.

        9

        Beşiktaş'ın imdadına kupa maçları yetişti. Pepe dışında yeni transferlerden bir verim alınamamıştı. Lens'in bir toparlama şansı oldu.

        10

        Beşiktaş derbiyi kaybederse şampiyonluktan kopmaz belki ama iki yılda ilk kez bu kadar geriye düşmüş olur. Ben Şenol Güneş'in derbiye Tolgay-Atiba-Talisca ile başlayacağını tahmin ediyorum.

        11

        Başakşehir, ileride bir Galatasaray, Fenerbahçe veya Beşiktaş olamaz. Medipol Başakşehir, seyirci problemini çözemeyecek

        12

        Mustafa Denizli'nin değerlendirmeleri ise şöyle:

        13

        Fenerbahçe görüntü olarak iyi bir görüntü verdi. İyi futbol oynamadı belki ama mücadele ediyor. Olumlu bir görüntü.

        14

        Beşiktaş'ın şu anda futbolcusunun teknik adamının ve camianın ruhuna Şampiyonlar Ligi işledi. Onların ligde aldıkları sonuçları normal karşılıyorum. Bu hafta bana göre anormal sonuçlar yoktu.

        15

        Galatasaray'ın daha farklı kazanacağını düşünüyordum. Galatasaray için zor bir maç oldu. Tudor kaybettiği ve kazandığı maçlardan sonra basın toplantısında aynı ortamı bulamıyorsa burada bir anormallik vardır.

        16

        Beşiktaş, Galatasaray'a yenilirse büyük yara alır. Galatasaray için çok zor bir maç. Bir anda Başakşehir lider olabilir. Tudor, Beşiktaş analizini çok iyi yapması lazım, Alanya maçını baz almaması lazım.

        17

        Bu hafta oynayacağı Galatasaray maçı, Beşiktaş'ın Leipzig maçından daha önemli. Beşiktaş'ın gol atma konusunda sıkıntı yaşayacağını hiç düşünmezdim.

        18

        Ben bu hafta Beşiktaş'ın Atiba-Oğuzhan- Talisca'ya oynayacağını düşünüyorum. Oğuzhan'ın sonradan girip başarılı olduğu maç sayısı çok az.

        19

        Belhanda'nın kalitesini beklemekten ben de bıktım yani. Kalitesinin yarısını oynamıyor. Belhanda Galatasaray'ın vazgeçilmezi değil. Yasin her zaman Galatasaray takımında anahtar niteliğinde olan futbolculardan bir tanesidir.

        20

        Sinan diye bir öğrenci var gole bu kadar yakın olup oynamaması şaşırtıcı. Onların bu kadar takımdan uzak durması güven duyma adına kendisini olumsuz etkiler.

        21

        Kayserispor ligde ilk dört takım içerisinde olmaz, inşallah olur ben yanılırım bu ligin bir gerçeği var. Kayserispor şu anda kendini aşmış bir takım olarak ilerliyor, son derece başarılı ama yarış içerisinde olur mu dersen olmaz.