Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Rihanna gecelerde - Magazin haberleri
        1

        Pandemi sürecine rağmen çalışmalara imza atmaya devam eden Barbadoslu şarkıcı Rihanna, geçtiğimiz akşam çıktığı gece gezmesinde görüntülendi.

        2

        AKŞAM YEMEĞİ

        Kardeşi ve kuzenleriyle birlikte Santa Monica'daki bir İtalyan restoranında yemek yiyen Rihanna, çıkışta gazetecilere poz verdi.

        Siyah bir elbise giydiği görülen şarkıcı, daha sonra elbisesiyle aynı renkte bir maske taktı. 33 yaşındaki ünlü yıldız, parmağındaki farklı boyutlardaki yüzüklerle de dikkat çekti.

        3

        YENİ AŞK

        2016 yılında 'Anti' albümünü müzikseverlerle buluşturduktan sonra 'Fenty' adlı iç çamaşırı ve plaj giyim markasını çıkaran Rihanna, geçtiğimiz aylarda rapçi ASAP Rocky ile yeni bir aşka yelken açmıştı.

        4

        "BU GECE İÇ ÇAMAŞIRI GİYMEYECEKSİN"

        Özel hayatını çok fazla göz önünde yaşamayı tercih etmeyen şarkıcı, üstsüz pozunu sosyal medya hesabından yayınlamıştı.

        Rihanna, bu paylaşımına "Bu gece iç çamaşırı giymeyeceksin kızım" notunu düşmüştü.

        5

        "KORKUNÇ BİR ŞEKİLDE ETKİLEDİ"

        Karantina günlerini nasıl geçirdiğini de anlatan Rihanna, kısıtlı bir hayat yaşama konusuyla nasıl baş ettiğini açıklamıştı.

        Ünlü şarkıcı, tüm dünyayı hızla etkisi altına alan koronavirüsün birçok insanı korkunç bir şekilde etkilediğini ifade etmişti.

        Pandeminin "Hayattaki küçük şeylerden memnuniyet duymayı hatırlattığını" belirten Rihanna, evinden çıkamadığı zamanlarda neler yaptığını da anlatmıştı.

        6

        "PANDEMİDE TELEVİZYON İZLİYORUM"

        Kanepeye uzanıp, televizyon izlediğini ve bu şekilde zihnini dünyada olup, bitenlerden uzak tuttuğunu dile getiren şarkıcı, yemek pişirip, bisiklete binip, yürüyüşe çıktığını sözlerine eklemişti.

        7

        Bu süreçte kendine karşı nazik olmanın önemini anladığını ifade eden Rihanna, "Pandemi benim için sevdiğim bir yemeği ısmarlayıp, kendini şımartma akşamları ve rahatlama geceleri gibi" demişti.

        Ünlü yıldız, "En çok takdir ettiğim şey sakin bir ruha sahip olmak" ifadelerini kullanmıştı.

        8

        "ŞU ANDA VAHŞİ ZAMANLARDAYIZ"

        Yeni çalışması hakkında, "Kesinlikle alışılmadık bir süreç oldu" diyen şarkıcı, "Şu anda vahşi, keşfedilmemiş zamanlardayız ve hepimiz bunu anlamaya çalışıyoruz çünkü her şey tersine döndü" şeklinde konuşmuştu.

        9

        "DURUM FARKLI"

        Dijitale geçiş ile ilgili de konuşan Rihanna, "Ellerimi fiziksel olarak her şeyin üzerinde tutmak istiyorum ve şimdi hepsi e-posta, resimler ve video ile gönderiliyor. Bu yüzden durum farklı" ifadelerini kullanmıştı.

        10
        11

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ