Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Rihanna kapıda kaldı! ASAP Rocky tatışma çıkardı - Magazin haberleri
        1

        Yaklaşık bir yıldır gözlerden uzak aşk yaşayan Rihanna ile ASAP Rocky, birlikteliklerinin ortaya çıkmasının ardından daha sık görüntülenmeye başladı. New York'ta bir restoran çıkışı paparazzilerin objektiflerine takılan çift, yemek sonrası gittikleri başka bir mekanda beklemedikleri bir olay yaşadı.

        2

        BARA ALMADILAR

        Albüm satışları dünya çapında 250 milyonu aşan Rihanna, sevgilisi ASAP Rocky'le birlikte New York şehrindeki bir bara girmeye çalışırken görüntülendi. Kimliği olmadığı için içeri girmesine izin verilmeyen Rihanna ve ASAP Rocky bir süre güvenliklerle tartıştı.

        3

        SOSYAL MEDYADA ÇOK KONUŞULDU

        Sosyal medyada yayınlanan görüntüler sonrası bir kullanıcı, "Rihanna'nın bara girmesi engellenmeye çalışılıyor. Gülmekten ölüyorum, bunlar kimin adamları?" dedi. Rihanna'nın hayranlarının çoğu, böyle tanınmış bir ünlünün kimliği olmadığı için incelenmesinin 'komik' olarak tanımladı.

        4

        "HAYATIMIN AŞKI"

        ASAP Rocky, geçtiğimiz haftalarda ilişkisiyle ilgili samimi açıklamalarda bulunmuştu. Ünlü rapçi, GQ ile yaptığı röportajda Rihanna'yı "Hayatımın aşkı" olarak tanımlamıştı.

        Gerçek adı Rakim Nakache Mayers olan ASAP Rocky, bekar olmaktan çok bir ilişki içinde olmayı tercih ettiğini ifade etmişti.

        5

        "HARİKA BİR BABA OLACAĞIM"

        Rocky ayrıca, baba olmayı ve aile kurmayı istediğini de sözlerine eklemişti. Şarkıcı, "Sanırım, harika bir baba olacağımı düşünüyorum. Çok şanslı bir çocuğum olacak" demişti.

        Amerikalı rapçinin bu sözleri, ikilinin ilerleyen zamanlarda evlenebilecekleri yönünde yorumlanmıştı.

        6

        ARKADAŞINA AŞIK OLDU

        Rihanna, geçtiğimiz yıl temmuz ayında kendi markası için ASAP Rocky ile birlikte çalışmıştı. O dönem arkadaş olan ikili hakkındaki söylentiler artmıştı. Fakat çift, iddialar hakkında konuşmamıştı. Barbadoslu şarkıcı, ASAP Rocky ile ilgili düşüncelerini "yakışıklı" sözleriyle dile getirmişti.

        7

        3-4 ÇOCUK İSTİYOR

        Ünlü şarkıcı Rihanna, daha önce İngiliz Vouge dergisine konuşarak, gelecek planlarından bahsetmişti. 10 yıl içinde evleneceği kişiyi bulamasa da üç veya dört çocuk yapacağını söyleyen Rihanna, "Bunu kendi başıma yapabilir miyim? Tabii ki evet!" demişti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ