Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Rihanna pembelere büründü
        1

        Rapçi ASAP Rocky ile yaklaşık iki yıldır aşk yaşayan Rihanna'nın, annelik heyecanı her geçen gün büyüyor. İlk bebeğini kucağına almaya hazırlanan ünlü yıldız, Santa Monica'da objektiflere yansıdı.

        2

        Bir restoranda arkadaşlarıyla birlikte akşam yemeği yiyen 34 yaşındaki şarkıcı, kıyafetiyle yine dikkatleri üzerine çekti.

        3

        Bu kez pembe renkli tüylü bir elbise giymeyi tercih eden Rihanna'nın kombinini, sivri uçtu topuklu ayakkabı ve ponponlu bir el çantası ile tamamladığı görüldü.

        4

        Kız bebek bekleyen ve altı aylık hamile olan ünlü yıldız, paparazzilerin sorularını yanıtsız bıraktı.

        5

        RIHANNA'NIN PARTİ KOMBİNİ

        Rihanna, geçen hafta da bu yıl 94'üncüsü düzenlenen Oscar (Akademi) Ödülleri'nin ardından rapçi Jay-Z'nin Chateau Marmont'taki partisinde boy göstermişti.

        Çıkışta objektiflere yansıyan ünlü yıldız, soğuk havaya rağmen giydiği kıyafetiyle yine dikkatleri üzerine çekmişti.

        6

        Rihanna'nın, siyah parlak görünümlü eteğini üzerindeki büstiyeriyle aynı renkte olan kolları kabarık bir tül ile tamamlamıştı.

        7

        BEBEK KIYAFETLERİ DUYGULANDIRDI

        Rihanna, daha önce de Los Angeles'taki bir bebek mağazasını gezerken görüntülenmişti.

        Ünlü şarkıcı, daha sonra da mağazada kendisini gören bir hayranının "Sen ne güzel bir hamilesin." demesi üzerine "Teşekkür ederim canım." sözleriyle karşılık vermişti.

        8

        HAMİLELİK SÜRECİNİ ANLATTI

        Ünlü isim, hamilelik sürecini de anlatmıştı. Bu sürecin göründüğü gibi rahat geçmediğini anlatan Rihanna, normal olmayan aşermeler ve inanılmaz bir yorgunluk yaşadığını ifade etmişti.

        Barbadoslu şarkıcı, kendini nasıl hissettiği sorulunca, "Harika hissediyorum, bazen aşırı yorgun ve buna alışkın değilim. Gecenin herhangi bir saatinde uyanık kalabiliyordum ama şu an bedenim her dakika bana 'Şu an uyuman gerekiyor' diyor." demişti.

        9

        3-4 ÇOCUK İSTİYOR

        Rihanna, gelecek planlarından da bahsetmişti. 10 yıl içinde evleneceği kişiyi bulamasa da üç veya dört çocuk yapacağını söyleyen Rihanna, "Bunu kendi başıma yapabilir miyim? Tabii ki evet!" demişti.

        10

        "HAYATIMIN AŞKI"

        ASAP Rocky, GQ ile yaptığı röportajda Rihanna'yı "Hayatının aşkı" olarak tanımlamıştı. Gerçek adı "Rakim Nakache Mayers" olan ASAP Rocky, bekar olmaktan çok, bir ilişki içinde olmayı tercih ettiğini ifade etmişti.

        11

        "HARİKA BİR BABA OLACAĞIM"

        Rocky, ayrıca, baba olmayı ve aile kurmayı istediğini de sözlerine eklemişti. Şarkıcı, "Sanırım, harika bir baba olacağımı düşünüyorum. Çok şanslı bir çocuğum olacak." demişti.

        12

        ARKADAŞINA AŞIK OLDU

        Ayrıca Rihanna, 2020 yılında markası için ASAP Rocky ile birlikte çalışmıştı. O dönem arkadaş olan ikili hakkındaki söylentiler artmıştı. Fakat çift, iddialar hakkında konuşmamıştı. Barbadoslu şarkıcı, ASAP Rocky ile ilgili düşüncelerini "Yakışıklı..." sözleriyle dile getirmişti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ