Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Spor Rıza Kayaalp final maçı ne zaman, saat kaçta başlayacak? Rıza Kayaalp Amin Mirzazadeh güreş final maçı hangi kanalda canlı şifresiz yayınlanacak? - Spor Haberleri
        1

        Rıza Kayaalp Amin Mirzazadeh 2022 Dünya Güreş Şampiyonası final maçı için geri sayım başlamış durumda. Daha önce 4 kez altın madalya kazanmayı başaran milli güreşçimiz, bir kez daha altın madalya kazanmak için mindere çıkacak. İşte, zorlu mücadele ile ilgili tüm bilgiler...

        2

        RIZA KAYAALP FİNAL MAÇI NE ZAMAN?

        Rıza Kayaalp, bugün finalde İranlı Amin Mirzazadeh ile karşı karşıya gelecek. Başarılı sporcu şampiyonluğu kazanması halinde 5'inci kez şampiyonluk yaşayan ilk Türk güreşçi olarak tarihe adını yazdıracak.

        3

        Dünya Güreş Şampiyonası TRT Spor Yıldız ekranlarından canlı izlenebiliyor. TRT Spor Yıldız yayın akışında saat 17:30'da Rıza Kayaap özel röportajı, saat 19:00'da ise Dünya Güreş Şampiyonası final maçı canlı yayını bulunuyor.

        4

        DAHA ÖNCEKİ KARŞILAŞMALARIN DETAYLARI

        Sırbistan’ın başkenti Belgrad’da gerçekleştirilen şampiyonanın üçüncü gününde grekoromen stil 60 ve 130; kadınlar 55 ve 62 kilo elemeleri gerçekleştirildi.

        5

        Grekoromen stil 130 kiloda Ukraynalı Oleksandr Chernetsky'yi 5-1 mağlup eden Rıza Kayaalp, çeyrek finalde de Alin Alexuc’u da 8-0 yendi. Kayaalp, yarı finalde ise Özbek Muminjon Abdullaev’i 5-3 mağlup etti ve adını finale yazdırdı.

        Haberi Hazırlayan: Mete Ertunç Sevilir

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ