Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Gençlik Projeleri Destek Programı kapsamında Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından desteklenen "Doğa ve Kitap" adlı proje Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) Fen Edebiyat Fakültesi Dr. Öğr. Üyesi Serdar Dizman koordinatörlüğünde gerçekleştirildi.

        İkizdere Rüzgarlı köyü kamp alanında ikincisi gerçekleştirilen etkinliğe, RTEÜ Dağcılık Topluluğu üyeleri ve farklı bölümlerde öğrenim gören 14 öğrenci katıldı. Yapılan kampta, öğrenciler hem doğanın hem de kendilerini rahatsız eden herhangi bir ses ve obje olmadan sessiz bir ortamda kitap okumanın tadını çıkardı. Gerçekleştirilen etkinlikte, doğa yürüyüşleri de yapılarak katılımcıların bedensel ve zihinsel olarak rahatlaması sağlandı. Etkinliğe katılan öğrenciler, kampın çok faydalı ve verimli geçtiğini söyleyerek kendilerine böyle bir imkan sağlayan başta Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi olmak üzere Gençlik ve Spor Bakanlığına teşekkür ettiler.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Rize haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Rize Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler