Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yalçın ŞAHİN/ÇAMLIHEMŞİN (Rize), (DHA) RİZE'nin Çamlıhemşin ilçesinde, Suriye'nin İdlib kentinde 34 askerin şehit olduğu saldırıya tepki için yürüyüş düzenlendi. Yürüyüş sonrası 2 sporcu, Fırtına Deresi üzerindeki zipline hattında baş aşağı asılarak, Türk bayrağı açtı.

        Çamlıhemşin ilçesinde belediye binası önünde toplanan kalabalık, şehit askerler için dua etti, ellerinde Türk bayrakları ile yürüyüşe geçti. Yürüyüşe, Çamlıhemşin Kaymakam'ı Ahmet Çelik ile Belediye Başkanı Osman Haşimoğlu da katıldı. Gruba, Türk bayrakları ile donatılan araç konvoyu da eşlik etti. Belediye binası önünde başlayan ve Mehmetçik'e 'yanındayız' mesajı verilen yürüyüş, Kemer Köprü mevkisinde sona erdi.

        Yürüyüş sonrası Çamlıhemşin Doğa Sporları Kulübü üyesi 2 sporcu, Fırtına Deresi üzerindeki zipline hattında baş aşağı asılarak, Türk bayrağı açtı.DHA-Genel Türkiye-Rize / Çamlıhemşin Yalçın ŞAHİN

        2020-03-02 20:53:09

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Rize haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Rize Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler