Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        PAZAR (Rize), (DHA)RİZE'nin Pazar ilçesinde, dünden beri kayıp olarak aranan Şaban Ali Kambur'un deniz kenarındaki kayalıklarda cansız bedeni bulundu.

        Pazar ilçesi, Karadeniz Sahil yolu giriş mevkisinde deniz kenarındaki kayalıklarda, bir kişinin hareketsiz halde yattığını görenler, durumu polise bildirdi. İhbar üzerine bölgeye sağlık ve bekçi ekipleri sevk edildi. Gelen sağlık ekiplerince yapılan kontrolde, bu kişinin öldüğü tespit edildi. Yapılan incemelede cesedin dünden beri kayıp olarak aranan Şaban Ali Kambur'a ait olduğu belirlendi. Kambur'un cansız bedeni, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için otopsi yapılmak üzere morga gönderildi. DHA-Güvenlik Türkiye-Rize / Pazar PAZAR (Rize), (DHA)

        2020-06-11 18:31:42

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Rize haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Rize Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler