Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Ronaldo'nun nişanlısı Georgina Rodriguez: İlk görüşte aşktı - Magazin haberleri
        1

        Yıldız futbolcu Cristiano Ronaldo, nişanlısı Georgina Rodriguez ve dört çocuğu ile birlikte mutlu bir hayat yaşıyor.

        2

        İtalya'nın Torino kentinde, ailesiyle servet değerinde bir villada oturan dünyaca ünlü futbolcu, sosyal medya hesabından zaman zaman evinde ailesiyle çekilen mutlu pozlarını paylaşıyor.

        3

        Ronaldo, nişanlısı ile lüks evinde çekilen aşk pozlarını takipçilerinin beğenisine sunmayı ihmal etmiyor.

        4

        Çift, iki ayrı girişi olan ve yanyana bitişik iki yapıdan oluşan bir villada oturuyor. 8 yatak odası, kapalı ve açık olmak üzere iki havuzu bulunan bu evde, profesyonel bir spor salonu bulunuyor.

        5

        Futbol hayatı ve özel hayatıyla ön planda olan Ronaldo'yu nihayetinde diz çöktüren nişlanlısı Georgina Rodriguez, ilk tanışma anlarını Elle dergisinin İtalya baskısına açıkladı.

        6

        Futbolcunun başka annelerden dünyaya gelen çocuklarına da bakan Rodriguez, Madrid'de satış danışmanlığı yaptığı bir mağazada karşılaştıklarını söyledi.

        7

        Yaklaşık dört yıl önce ünlü bir moda firmasının mağazasında çalışan genç kadın, Ronalo'nun alışveriş yapmaya geldiğini ve orada tanıştıklarını söyleyerek birbirlerine ilk görüşte aşık olduklarını anlattı.

        8

        Georgina Rodriguez, ertesi gün futbolcuyla başka bir moda etkinliğinde karşılaştıklaştıklarından bahsederek sözlerini şu şekilde sürdürdü:

        Daha sonra iş çevremin dışında, başka bir mekanda sohbet ettik. Bu her ikimiz için de ilk görüşte aşktı.

        9

        Rodriguez, küçük bir kasabada doğup büyüdüğünü, ve yaşamı boyunca garsonluktan tezgahtarlığa kadar bir çok işte çalıştığını söyledi.