Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Ryan Dorsey: 5 yaşındaki oğluma 'annen cennette' dedim - Magazin haberleri
        1

        California'daki Piru Gölü'ne Ryan Dorsey ile evliliğinden dünyaya gelen oğluyla yüzmeye giden oyuncu Naya Rivera'nın cansız bedeni günler sonra bulunmuştu.

        2

        ABLASININ ESKİ EŞİNİN EVİNE TAŞINDI

        Dorsey, eski eşinin ölümünden sonra 5 yaşındaki oğlu ve Rivera'nın kız kardeşi Nickayla Rivera ile birlikte yaşamaya başlamıştı.

        Farklı söylentilere yol açan bu durumla ilgili Dorsey, sosyal medya hesabından bu tercihinin nedenini anlattı.

        3

        Ryan Dorsey, bir video paylaşarak Naya Rivera, hayatını kaybettikten sonra kendileriyle ilgili çıkan haberleri takip etmediğini söyledi.

        4

        "KÖTÜ YORUMLAR AKLINIZDAN ÇIKMAZ"

        Dorsey, "Çünkü biliyorum ki insanların yazdığı 50 tane pozitif yorumun içinde 5 tane de negatif çıkar. O negatif yorumlar da aklınızdan bir türlü çıkmaz" dedi.

        5

        37 yaşındaki oyuncu, insanların hiç tanımadıkları başka insanlar hakkında yorumlar yaptıklarını belirterek, küçük yaşta annesini kaybeden oğlu için duyduğu endişelerden bahsetti.

        6

        "O ÇOCUK BUNU HAK ETMEK İÇİN NE YAPTI?"

        Videoda gözyaşlarına hakim olamayan Ryan Dorsey, şu sözleri söyledi:

        Kendim hakkında düşünüyorum da hala bir annem olduğu ve benim yaşamıma yardım eli uzattığı için şanslı hissediyorum. Sonra da oğlumun aynı şansa sahip olamayacağını düşünüyorum. Bu beni üzülmenin de ötesinde duygulara yöneltiyor.

        Kendime "Neden?" diye soruyorum. "O çocuk bunu hak etmek için ne yaptı?" Onun bunları hak edecek bir şey yapmadığını biliyorum. Fakat insanların bu konuda söyledikleri üzücü.

        7

        Dorsey, böyle durumlarda aile olarak birlikte olmanın ve acıyı paylaşmanın güzel bir durum olduğunu belirterek, "Ama, küçük bir insana bire bir başına gelenleri ve hayatının yeni gerçeğini anlatmak zorunda olmak acıyı daha da ağırlaştırıyor" dedi.

        8

        "OĞLUMA ANNESİNİN CENNETE GİTTİĞİNİ SÖYLEDİM"

        Oyuncu, 5 yaşındaki oğlu Josey'e annesinin cennette olduğunu söylediğini ve onun da, "İyi, ben de oraya gitmek istiyorum. Oraya nasıl giderim?" diye sorduğunu anlattı.

        9

        "TEYZESİYLE YAŞAMAYI OĞLUM İSTEDİ"

        Ryan Dorsey, baldızının bir süredir kendileriyle yaşadığını doğrulayarak bu durumu oğlunun istediğini açıkladı.

        Dorsey, Josey'in "Titi (Nickayla) bizimle yaşayabilir mi?" diye sorduğunu söyleyerek, teyzesinin oğlu ile ilgilenmesinin de bir anneye sahip olmaya en yakın durum olduğunu anlattı.

        10

        Geçtiğimiz gün Naya Rivera'nın model kız kardeşi Nickayla Rivera da Instagram hesabından konuyla ilgili bir açıklamada bulunmuştu.

        Rivera, ablasının vefatından sonra yeğeni ile ilgilenmek ve bakımını üstlenmek için Ryan Dorsey'in yanına taşındığını söylemişti.

        11

        "YEĞENİMİ DESTEKLİYORUM"

        Nickayla Rivera, 5 yaşındaki yeğenini desteklemek için böyle bir karar verdiğini belirtmişti.

        Rivera, bu durumun dışarıdan nasıl göründüğünü umursamadığını çünkü kimsenin katlandıkları acıyı göremediğini de söylemişti.

        12

        Naya Rivera'nın kız kardeşi, öğrendiği en önemli şeyin başkalarını yargılamak değil merhamet göstermek olduğunun altını çizmişti.

        Rivera, "Umarım siz hepiniz aynısını yaparsınız" dileğinde bulunmuştu.

        13

        Glee'deki dizisinde canlandırdığı Santana Lopez karakteri tanınan oyuncu Naya Rivera, oğlu Josey Hollis Dorsey ile birlikte yüzmeye gittiği California'daki Piru Gölü'nde boğularak hayatını kaybetmişti.

        14

        Öte yandan 2014 yılında evlenen Ryan Dorsey ve Naya Rivera, 2018'de yollarını ayırmıştı.

        15

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ