Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Saadet Işıl Aksoy: Ay dur şurada iki dakika soluklanayım - Magazin haberleri
        1

        Ünlü oyuncu Saadet Işıl Aksoy, Pamir Kıraner ile mutlu bir evlilik sürdürüyor.

        2

        Evlendikten sonra eşiyle ABD'ye yerleşen Aksoy, geçtiğimiz aylarda sosyal medya hesabından hamle olduğunu duyurdu.

        3

        HAMİLELİĞİNDE 35'İNCİ HAFTAYA GİRDİ

        Hamileliğinde 35. haftaya giren oyuncu, sosyal medya hesabından köpeği ile yürüyüş yaparken verdiği pozu takipçilerinin beğenisine sundu.

        "AY DUR ŞURADA SOLUKLANAYIM"

        Saadet Işıl Aksoy, "Ay dur şurada iki dakika soluklanayım" notuyla son düzlüğe girdiğini belirtti.

        4

        Bebeğinin cinsiyetini henüz açıklamayan ünlü oyuncu anne olmak için gün sayıyor.

        5

        SAADET IŞIL AKSOY KİMDİR?

        1983 yılında Emniyet Teşkilatı'nda çalışan bir ailenin kızı olarak İstanbul'da dünyaya gelen Saadet Işıl Aksoy, Acıbadem Lisesi'nden mezun olduktan sonra, üniversite eğitimini Boğaziçi Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümü'nde tamamladı.

        6

        İlk profesyonel tiyatro deneyimini 2010 yılında Robert Harling'in yazarlığını yaptığı, Tiyatrokare tarafından sahnelenen 'Çelik Manolyalar' adlı tiyatro oyununda yaşayan Saadet Işıl Aksoy ilk beyazperde deneyimi ise Semih Kaplanoğlu'nun yönettiği 'Yumurta' filmiyle 2007 yılında yaşadı.

        7

        07 Şili'nin Valdivia Uluslararası Film Festivali ve 2007 Saraybosna Film Festivali'nde En İyi Kadın Oyuncu ödülünü kazandı. Ayrıca, 2007 Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde Behlül Dal Genç Yetenek Özel Ödülü'nü almaya hak kazandı.

        8

        2008 yılında ABD yapımı 'A Beautiful Life' filminde Denise rolünde oynadı. Ardından Mert Fırat ile başrollerini paylaştığı 'Başka Dilde Aşk' adlı filmde oynamıştır. Bu film 46. Altın Portakal Film Festivali'nde Kent Konseyi Seyirci Ödülü'nü aldı.

        9

        2009 yılında yönetmenliğini Sergio Castellitto'nun yaptığı ve Bosna Savaşı dönemini anlatan 'Twice Born' adlı bir drama türü filmde, Aska karakterini oynayarak Penelope Cruz'la birlikte rol aldı.

        10

        2014 yılında Pamir Kıraner ile dünya evine giren Saadet Işıl Aksoy, eşi ile birlikte 2015 yılının son aylarına doğru Türkiye'ye veda edip ABD'ye yerleşmişti. Güzel oyuncu, 'Vatanın Sensin' dizisinin kadrosuna dahil olmuştu. Saadet Işıl Aksoy, son olarak Ailecek Şaşkınız filminde rol almıştı.

        11

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ