Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Sağlık 34 yıl sonra şans yüzüne güldü!

        Balayı için Kamboçya'ya giden çift, yüzünde devasa bir kitlesi olan çaresiz adam için çırpınıyor!

        Dailymail'in haberine göre; Avustralyalı Diana Koski ve kocası John Nettleton balayını geçirmek için gittikleri Kamboçya'nın başkenti Phnom Penh'te, yüzünün sağ yarısı tümörle kaplı bir adamla karşılaştı. 34 yaşındaki Vid isimli adamın evsiz ve işsiz olduğunu öğrenen çift ona yardım etmek için seferber oldu.

        Talihsiz adamın doğuştan gelen bu rahatsızlığı sonucu kafasından aşağı sarkan ve çenesinin altına kadar inen kitle, yüzünün sağ tarafını tamamen kapatmış durumda.

        Diana Koski, "Otelimizin yanındaki caddeden geçip gitti. Onu görünce şaşırdık ve kocama ona yardım etmemiz gerektiğini söyledim. Onunla konuşmaya başladım ama bu oldukça zordu; çünkü o hiç İngilizce bilmiyordu. Etrafta bulunan bazı insanlar önce onu yanımızdan uzaklaştırmaya çalıştı daha sonra yanımıza gelip aramızda tercümanlık yapmaya başladılar" diyerek, Vid'e ona yardım etmeyi denemek istediğini açıkladığını dile getiriyor.

        Daha sonra Vid'in doğduğu köye giden çift, eğer mümkün olabilirse talihsiz adamı ameliyat ettirme niyetleri olduğuklarını anlattılar. Diana Koski, "Vid ne ailesinden ne de yaşadığı yerden hiç bahsetmedi. Eğer köyden izin almamız gerekiyorsa bu durum onun ailesinin olmadığını gösterir. Ben Vid'e başındaki kitleden kurtulmak ister misin? diye sorduğumda hemen bana 'Evet' dedi. Başka bir ülkeye gitmek ona korkutucu gelebilir diye önce bunu sormaya çekindim. Ben elimizden ne gelirse yapacağımızı ancak bunun aylar sürebileceğini açıkladım. Bunun üzerine Vid, yüzündeki kitlenin alınmasından sonra kızların onu beğenebileceğini söyleyerek espri yaptı" dedi.

        Vid'den izin alır almaz facebook'tan yardım aramaya başlayan çift, bir işadamı ile tanıştılar. İşadamı, Singapur'da saygın bir plastik cerrah ile görüştü. Şu an ise Vid'in tıbbi kayıtlarının ellerine ulaşması bekleniyor. Tıbbi kayıtlar değerlendirildikten sonra ise ameliyatın bir seçenek olup olmadığı ortaya çıkacak.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ