Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Sağlık Tourette sendromuna yakalanan Paul Stevenson iş bulmak için can atıyor!

        HABERTURK.COM / SAĞLIK SERVİSİ

        52 yaşındaki Paul Stevenson, yaşadığı Tourette sendromu sebebiyle iş bulamıyor. Tourette Sendromu'nun sebebi ise Stevenson'un yakın bir arkadaşının hayatını kaybetmesi oldu. Bu duruma çok üzülen Stevenson, önüne geçemediğiTourette Sendromu'na yakalandı.

        "BOMBA VAR!"

        Dailymail'in haberine göre; Sürekli ve aniden bağırmaya başlayanStevenson, utanç verici olduğunu düşündüğü tikleri nedeniyle iş görüşmesi sırasında bile "Bomba var", "kafirlere ölüm" diye bağırıyor ve maalesef bunu önleyemiyor.

        En iyi arkadaşı, Parkinson hastalığı nedeniyle canına kıydı. Ve Stevenson'ın hastalık belirtileri de ilk defa arkadaşının cenazesinde meydana geldi.

        ÜMİDİNİ KAYBETMİŞ DURUMDA

        Stevenson, bir gece kulübünde kapı görevlisi olarak çalışıyordu ve bu hastalıktan muzdarip olduğu günden beri de iş arıyor.Ayrıca sütçü olarak ve otobüs şoförü olarak da çalıştı ve şimdi tekrar çalışmak için can atıyor.

        4 çocuk babası Paul Stevenson, iş aramaktan asla vazgeçmedi ama iş bulma konusunda ümidini de kaybetmiş durumda...

        İngiltere'de bir televizyon programına konuk olan Stevenson, şunları söyledi: "Şu anda kendimi hiçbir şey yapabilecekmiş gibi hissetmiyorum. Özgüveninizi yitirdiğiniz zaman maalesef böyle oluyor. Ben çalışmak istiyorum"

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ