Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Sağlık Darbe gecesi eşi ve kızıyla yaralanmıştı!

        Milli İradeye ihanet eden FETÖ'cü hainlerin 15 Temmuz'da TBMM'yi bombalaması sonucu eşi ve kızıyla birlikte yaralanan AK Parti Hatay Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu, tedavi gördükleri hastaneden taburcu oldu. Basına açıklamada bulunan Türkoğlu; "Aziz milletim Türk milleti ilelebet yaşayacaktır derken yürekten söylüyorum. Milletimiz sağduyusuyla, imanıyla dimdik ayaktadır” dedi.

        MİLLETİMİZ TERÖRİSTLERİ PÜSKÜRTTÜ

        Tedavisinin tamamlanmasının ardından taburcu olan Gazi Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu, hastaneden ayrılırken yaptığı açıklamada, 15 Temmuz gecesinin ülke adına bir kabus gecesi olduğunu belirterek, "Türk Silahlı Kuvvetleri içerisine sızmış bir grup Fetullahçı Terör Örgütü'ne mensup mevcut yönetime karşı, Türk milletine karşı darbe girişiminde bulunmuşlardır. Cumhurbaşkanımızın ve Başbakanımızın meydanlara çağrısı üzerine milletimiz azizliğini, büyüklüğünü bir kez daha gösterdi. Büyük milletimiz dimdik ayakta durarak teröristleri püskürttü" dedi.

        MİLLETİMİZ İLELEBET YAŞAYACAKTIR

        Darbe girişimi gecesi Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı İsmail Kahramanın çağrısı üzerine milletvekillerinin TBMM'ye gittiklerini vurgulayan Türkoğlu, "Bende bir milletvekili olarak milli iradenin temsilcisi sıfatında Başkanımızın çağrısına uyarak TBMM'ye yöneldim. Eşim, kızım yanımda, onlar da beni yalnız bırakmadılar. Dikmen kapısından yaya olarak yürümeye başladık. Alçaktan uçan uçakla Meclis binasının bombalanması sonucu o an bombadan çıkan şarapnel parçalarıyla yaralandık. Ben kolumdan yaralandım, eşim kolundan yaralandı, kızım başından yaralandı, o anda yere düştü. Polislerimiz bizi fark etti, sağolsun vatandaşlarımızdan bir tanesi bizi arabasına aldı, Memorial Hastanesi'negeldik. Dost düşman şunu bilmeli; tarihinde ilk defa dünya tarihinde olmayan, dünyada hiçbir millette yaşanmayan bir hadise yaşadık. Aziz milletim, Türk milleti ilelebet yaşayacaktır derken yürekten söylüyorum. Milletimiz sağduyusuyla, imanıyla dimdik ayaktadır. Aziz şehitlerimizin ruhu şad olsun, gazilerimize acil şifalar diliyorum” diye konuştu.

        BETÜL TÜRKOĞLU; YİNE OLSA YİNE GİDERİM

        Türkoğlu'nun eşi Betül Türkoglu ise, “Hiç düşünmeden bu yola çıktık, şehit olabilirdik hiç önemli değildi. Yine olsa yine giderim, hiç önemli değil. Yeter ki ülkemiz terör örgütünden biran önce temizlensin. Lanet ediyorum, Allah onların eline düşürmesin bizi. Bir daha böyle şeyler yaşatmasın, teşekkür ediyorum” dedi.

        CENNET BALA TÜRKOĞLU; MİLLETİMİZLE GURUR DUYUYORUM

        Türkoğlu’nun kızı Cennet Bala Türkoğlu ise şunları söyledi:

        "Milletimle gurur duyuyorum. Ben de bu milletin bir ferdi olarak gazilik unvanına ulaştığım için gurur duyuyorum. Umarım bir daha böyle kötü şeyler yaşamayız. Görüş ayrımı olmadan sağcısı solcusu, Türkü Kürdü ayrımı olmadan milletimiz el ele verdi.”

        İHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ