Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Sağlık Donna Penner ameliyatta uyandı! Ameliyatın her anını anbean hissetti!
        1

        44 yaşındaki Kanadalı Donna Penner, Kanada'da yerel bir hastaneye laparoskopi ameliyatı için başvurdu.

        2

        İngiliz The Sun gazetesinde yer alan habere göre; Ameliyata alınan talihsiz kadın, ameliyat masasında yatarken, doktorun sesini duydu ve ameliyatın sona erdiğini düşündü.

        3

        Ancak doktorun, "Neşter, lütfen" dediğini duyunca şok yaşadı.

        4

        Doktorun bu kelimelerini duyduktan birkaç saniye sonra karnını kestiklerini söyleyen Penner, bir buçuk saat süren ameliyatın her saniyesini verilen ilaçlar nedeniyle anbean hareket dahi edemeden hissetti.

        5

        Penner, "Bu acıyı tarif edecek bir kelime yok, korkunçtu. Gözlerimi açamıyordum. Yapmaya çalıştığım ilk şey oturmayı denemekti ama hareket edemiyor, tek bir kelime dahi söyleyemiyordum, ağlıyordum ama gözyaşım bile akmıyordu" dedi.

        6

        Kalp atışları hızlanan Penner'in daha fazla oksijene ihtiyacı vardı. Nefes alamadığı için makineye bağlanan talihsiz kadın adeta ameliyat masasında boğuluyordu.

        7

        Bir buçuk saat süren ameliyatın travmasını 9 yıl geçmesine rağmen atlatamayan Donna Penner, "Cerrahın yaptığı kesileri, aletleri karnıma ittiğini hissediyordum. Doktorum, 'Apandist güzel ve pembe, kolon iyi görünüyor, yumurtalık iyi görünüyor' gibi şeyler söylüyordu ve bunları duyuyordum. Öleceğimi sandım ama hayattayım" dedi.

        8
        9