Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Sağlık Genel Sağlık Dijital Sağlık Zirvesi’nde konuşmacılar belli oldu, Dijital Sağlık Zirvesi, arpanet, arpanet medya, 17-18 Eylül Digital Health Summit Turkey, Digital Health Summit Turkey, Shahid Shah

        Bu yıl üçüncüsü düzenlenecek olan "Digital Health Summit Turkey" yine geniş bir katılım sağlayarak sağlık sektörüne vizyon kazandıracak yeni dijital sağlık çözümleri ile sektörü buluşturacak.

        17-18 Eylül’de gerçekleşecek etkinliğin, geniş paydaş katılımı ile üst düzey kamu yöneticileri başta olmak üzere, büyük hastane gruplarını, hastane birliklerini, sağlık sigorta şirketlerini, kurumları bir araya getirmesi bekleniyor.

        Alanında uzman birçok konuşmacının katılacağı zirvede kamunun dijital sağlık teknolojilerine bakış açısı, konunun hukuksal boyutu, dünyada dijital sağlık alanındaki vizyoner yaklaşımlar, giyilebilir teknolojiler ve bu konudaki girişimci projelerin paylaşımı sunumlardan bazılarını oluşturacak.

        Dijital sağlık uygulamalarının sunduğu olanaklar sayesinde katılımcı, güçlü, farkındalığı artan hasta ve kullanıcı profili üzerinde odaklanılacak olan zirvede; sağlığın IT gurusu olarak bilinen Nestpective Communications LCC şirketinin CEO’su Shahid Shah’ın yanı sıra, Sağlık Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Dr. Şuayip Birinci, Sağlığın Geliştirilmesi Genel Müdürü Yard.Doç.Dr. Ömer Tontuş, Intel Türkiye, Orta Doğu ve Afrika Bölge Başkanı Çiğdem Ertem, Janssen Türkiye, Satış ve Paydaş İlişkileri Direktörü Dr. Kamil Levent Arslan ve Avea Kurumsal İş Çözümleri Kıdemli Müdürü Murat Erim konuşmacı olarak yerlerini alacaklar.

        "Digital Health Summit Turkey", geçtiğimiz yıl sektörün tüm paydaşlarını bir araya getirmişti. Zirveye; ilaç sektörü yöneticileri, dijital ajanslar, kamu ve özel sağlık kurumu yöneticileri, mobil operatörler, teknoloji firmaları, Sigorta şirketleri başta olmak üzere sağlık sektöründen farklı kurumlar ve hizmet sağlayıcılar yoğun ilgi göstermişti. 300’e yakın katılımcı, 46 konuşmacı ve 22 oturumun yer aldığı zirvede ilaç sektörü, dijital ajanslar, sosyal medya ajansları, halkla ilişkiler firmaları, hasta dernekleri, GSM operatörleri, kamu kurum ve kuruluşları inovatif dijital projelerini paylaşmışlardı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ