Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Sakarya'nın Hendek ilçesinde sağanaktan kaçarak ağacın altına sığınan ve sonrasında düşen Yıldırım sonucu ağır yaralanan genç hayatını kaybetti. Talihsiz genç kılınan cenaze namazı sonrasında son yolculuğuna uğurlandı.

        Olay, Hendek ilçesi Karadere Mahallesi'nde meydana gelmişti. Ömer Faruk Güden (19) geçen hafta kuzeniyle birlikte Karadere Mahallesi'nde ot biçtikleri sırada sağanağın başlamasıyla bir ağacın altına sığınmışlardı. Yıldırım düşmesi sonucu ağır yaralanan Ömer Faruk Güden, Sakarya’da bulunan özel bir hastanede gördüğü tedavi sonrası yaşamını yitirdi. Talihsiz gencin cansız bedeni Adli Tıp Kurumuna gönderilmesinin ardından Karadere Mahallesi'ndeki evine getirildi.

        Güden için bugün öğle namazını müteakip cenaze namazı düzenlendi. Cenazeye gencin çok sayıda seveni katıldı. Kılınan cenaze namazı sonrasında Güden, Karadere Aile kabristanlığına defnedildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sakarya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sakarya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler