Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Sakarya'nın Hendek ilçesinde fındık bahçesinde başlayan ve adeta tehlikeye davetiye çıkaran yangın itfaiye ekiplerince kontrol altına alınarak söndürüldü.

        Yangın, SakaryaDüzce il sınırında bulunan Çukurhan Mahallesi'nde bir fındık bahçesinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, fındık bahçesinde hasat dönemi için temizlik yapan vatandaşlar anızları yaktı. Çıkan anız yangını rüzgarında etkisiyle kısa sürede büyüdü. Konunun haber verilmesi üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Yangın çıkan alanın bir tarafının yerleşim alanı diğer tarafının ise ormanlık alan olması adeta tehlikeye davetiye çıkardı. Ekiplerin müdahalesi sonrası kontrol altına alınan yangın söndürüldü.

        Konuyla ilgili inceleme başlatıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sakarya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sakarya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler