Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Sakarya’nın Kocaali ilçesinde meydana gelen kazada ölen 7 kişinin kimlikleri belirlendi.

        Kaza, Kocaali ilçesi KocaaliAkçakoca yolu üzerinde meydana geldi. İddialara göre, 81 KC 694 plakalı otomobilin sürücüsü misafirlerini Kocaali İlçe Terminaline götürürken direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan otomobil refüje çıkarak karşı şeride geçti. Otomobil bu sırada karşı şeritten gelen 54 KS 659 ile 81 DL 601 plakalı motosikletlere çarptı. Kazayı gören diğer sürücüler sağlık ve itfaiye ekiplerine haber verdi. Olay yerine çok sayıda sağlık ekibi sevk edildi. Kazada Gülcan Morkoç Arslanbaş, Ufuk Arslanbaş, Canan Morkoç Abuhan, Gülsüm Morkoç, Fatih Sivrikaya, Gökhan Çodar, Yunus Emre Kurt hayatını kaybederken, yaralılar Servet Sezer, Murat Orkun Ilgın ve Mehmet Kaya ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırıldı. Kaza nedeniyle yol kısa süreliğine trafiğe kapatıldı. Kazada ölenlerin

        Yaşanan katliam gibi kaza sonrasında savcı olay yerine gelerek Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme (OYİ) ekipleriyle inceleme yaptı. Kazayla ilgili inceleme devam ederken, ölenlerin kimlikleri ise açıklanmayı bekleniyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sakarya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sakarya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler