Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Sakarya’nın Sapanca ilçesinde 2 gün önce park halinde bulunan taksinin şoförüne çarparak ölümüne neden olduktan sonra jandarmaya teslim olan E.K. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

        Olay, 2 gün önce gece saatlerinde Hacımercan Mahallesi Atatürk Caddesi üzerinde meydana gelmişti. Atatürk Caddesi üzerinde park halinde bulunan 41 T 4087 plakalı otomobilin yanında hareketsiz birisi olduğunu fark eden vatandaşların durumu jandarmaya bildirmesi sonucu olay yerine gelen ekiplerce, aracın yanında yatan kişinin Kocaeli’de taksicilik yapan 53 yaşındaki İshak Akdeniz olduğu ve öldüğü belirlenmişti. Yaşanan olay sonrasında E.K., taksi şoförüne aracıyla çarparak ölümüne neden olduğu gerekçesiyle jandarmaya teslim oldu. Jandarmadaki işlemleri tamamlanan ve daha sonrasında adliyeye sevk edilen E.K. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sakarya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sakarya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler