Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Sakarya’nın Akyazı ilçesinde 70 yaşındaki adam, uçma hayalini Serdivan Kırantepe'de yamaç paraşütüyle gerçeğe dönüştürdü. Sezgin "Uçarken hiçbir güvensizlik duymadım” dedi.

        Sakarya’nın Serdivan ilçesinde paraşütle uçmak isteyen vatandaşlar her yıl olduğu gibi bu yıl da Kırantepe'ye akın etti. Yıllardan beri uçma hayali olan 70 yaşındaki Muhsin Sezgin de hayalini Kırantepe’de paraşütle uçarak gerçekleştirdi. Uçarken kendini videoya çeken Sezgin’in çok mutlu olduğu görüldü.

        "Uçarken hiçbir güvensizlik duymadım"

        Uçuş sırasında büyük heyecan yaşadığını söyleyen Sezgin, "Ufaktan beri F16 ve paraşütle uçmayı arzu ediyordum. Sonunda başardım. Herkesin başarmasını istiyorum. Uçmak ayrı bir zevk veriyor. Uçarken biraz korktum ama uçtuktan sonra hayallerim gerçek oldu. Çok mutluyum. Herkese ve özellikle gençlere tavsiye ediyorum. Yukarıdan baktığınızda aşağıda şahane bir manzara var. Sağın solun açık altın boşluk. Gayet mutlu oluyorsun. Uçarken hiçbir güvensizlik duymadım. Gayet güvenli, güzel, şahane. Uçmanın bir yaşı yok. Herkes uçabilir" dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sakarya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sakarya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler