Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Akyazı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri ilçe sınırları içinde denetim faaliyet gösteren marketlerde ürünlerin fiyat ve gramajlarına yönelik denetim yaptı.

        Rutin olarak gerçekleştirilen denetimlerde dövizdeki kur artışını bahane ederek ürünlere zam yapan ve gramaj hilesi yapanlara karşı Akyazı Belediyesi Zabıta ekipleri gerekli denetini gerçekleştirdi. Firmaların fiyatlarının aylık değişimleri incelenerek, normalin üzerindeki artışlarla ilgili kişilere işlemler başlatılacak.

        Akyazı Belediyesi Zabıta Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, “Bakanlıklarımızdan gelen bilgiler dahilinde girdi maliyeti ve döviz kuru artışından etkilenmemesine karşın, etkileniyormuş gibi hareket ederek tüketiciye sunulan mal ve hizmette fiyat artışına gidenleri tespit ederek gerekli yaptırımları uygulayacakları” denildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sakarya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sakarya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler