Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SAKARYA'nın Söğütlü ilçesinde jandarmanın düzenlediği operasyonda 107 kilo 420 gram esrar ele geçirildi, gözaltına alınan 2 kişi adliyeye sevk edildi.

        Sakarya İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin, Söğütlü Akgöl Mahallesi'nde düzenlediği operasyonda bazı ev ve bahçelerde arama yapıldı. Operasyonda, evlerde 420 gram esrar, bahçelerde ise plastik kovalar ve cam kavanozlar içerisinde 107 kilo esrar ve 5 ruhsatsız av tüfeği, 2 ruhsatsız tabanca, 1 kurusıkı tabanca ele geçirildi. Şüpheliler Aynur Y., Muhammet Y. ve Musa Y. jandarma tarafından gözaltına alındı. Mustafa Y. ve Metin Y.'nin yakalanması için ise çalışmalar devam ediyor. Aynur Y. karakolda ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakılırken, Muhammet Y. ve Musa Y. adliyeye sevk edildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sakarya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sakarya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler