Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Sakarya’nın Arifiye ve Kocaali ilçelerinde bulunan düğün salonlarında toplamda 145 kişi yedikleri yemeklerden zehirlendiği iddia edildi. Hastaneye başvuran kişiler ayakta tedavi edildikten sonra gönderilirken, ikisinin müşahade altına alındığı öğrenildi.

        Edinilen bilgilere göre, Arifiye ilçesi ve Kocaali ilçesinde bulunan düğün salonlarında düğüne katılan kişiler yedikleri yemekten zehirlendikleri iddia edildi. Zehirlenen kişilerden 88’i Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine, 38’i ToyotaSa Acil ve Yardım Hastanesine, 6’sı Hendek ilçe Devlet Hastanesine, 3’ü Yenikent Devlet Hastanesine, 10’u ise Kocaali Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

        Hastaneye başvuran kişiler ayakta tedavisinin yapılmasının ardından gönderilirken iki kişinin ise müşahade altında tutulduğu öğrenildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sakarya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sakarya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler