Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Sakarya’nın Geyve ilçesinde otomobil ile traktör çarpıştı. Meydana gelen trafik kazasında iki kişi yaralanırken, yaralılardan birinin Taraklı ve Büyükşehir Belediye Meclis üyesi olan Fahri Kolsuz’un olduğu öğrenildi.

        Kaza, Taraklı Geyve yolu üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Adapazarı istikametine seyir halinde olan Sakarya Büyükşehir ve Taraklı Belediye Meclis Üyesi Fahri Kolsuz karşı yönden gelen traktörün ani dönüş yapmasıyla çarptı. Kazada sürücü Fahri Kolsuz ve traktörde bulunan ve ismi öğrenilemeyen bir kişi hafif şekilde yaralandı. Sürücü Kolsuz, olay anında arkadan gelen başka otomobil ile Geyve Devlet Hastanesi’ne kaldırılırken, kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sakarya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sakarya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler